Alm Alexovics Kft.
Város: 9081. Győrújbarát
Utca: Kákostó u. 14. 7740
Telefon: 06 96 417-988
Fax: 06 96 517-559
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.alexovics.hu
E-mail: info@alexovics.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - reklám, grafika
Bemutatkozás:

1982-ben alakult vállalkozást Alexovics László alapította. Ekkor fő tevékenysége: épületmakettek és ipari minták készítése volt. 1993-ban betéti társaságként családi vállalkozássá, majd 1996-ban ALM Alexovics Kft.-vé alakult. Tevékenysége kibővült műanyaglemezek(plexi, PVC, polikarbonát, poliészter, polietilén, stb.) megmunkálására,valamint világító és egyéb hagyományos reklámtáblák készítésére. Természetesen a tevékenység is egyre bővül, mivel gépeink már alkalmasak az ipari műanyagok megmunkálására is. Megrendeléseiket korszerű, számítógéppel vezérelt gépeinkkel és egyre bővülő gépparkunkkal igyekszünk rövid határidőre és a legjobb minőségben elkészíteni. Vállalkozásunk 2003 évtől ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben működik. Megrendelőink fejlett ipari és kereskedelmi nagyvállalatok, vállalkozások, reklámcégek, de e mellett megpróbáljuk a magánszemélyek igényeit is messzemenően kielégíteni. Megrendelőink igényei jelölték ki számunkra a fejlődés útját. Így maradtak el korszerűtlen anyagok és bővültek mind modernebb anyagokkal, termékekkel. Fejlődésünk sikere, megrendelőink sikere is. Az új kihívásokat mindig szívesen vettük és próbáltuk mind tökéletesebben megvalósítani. Először a hely lett kicsi, ezután a géppark elavult. Majd fejlődésünk során újból helyszűke jelentette a problémát. Végre elérkezett az idő, hogy céljainknak megfelelően új üzemet építsünk. Győr város telítettsége miatt a környéken néztünk körül, így esett választásunk Győrújbarát elején alakuló iparterületre.

A város közelsége, és a térség fejlődése igazolja döntésünk helyességét. 2005-ben elkezdett beruházást 2006 első félévében vettük birtokba. 700 m2-es üzemépületben az ügyfeleket tágas fogadó várja, ahol megbeszéléseinket és megrendeléseiket kényelmes körülmények között intézhetik.

A megrendelt munkákat korszerű gépekkel készítjük el. Gépparkunk megújulása termelékenységet, valamint pontosságot szolgálja. Maró és vágó gépeink számítógéppel vezéreltek 2000 x 1200 mm, illetve 500 x 500 mm felület megmunkálásával. Ezek a gépek félkész és kész műanyag alkatrészeket munkálnak meg nagy pontossággal. Felhasznált anyagaink: plexi, PVC, üregkamrás és tömör UV álló, ütésálló polikarbonát, élelmiszeripari műanyagok és az ipar számos területén alkalmazott ipari műanyagok. A felhasznált anyagokat megrendelőink kívánságára méretre vágjuk, hajlítjuk, ragasztjuk, általuk megadott rajzok alapján elkészítjük. A munkaterület kiszolgálását, az anyagok tárolását korszerű raktár biztosítja. Cégünk új helyén továbbra is várjuk régi és új ügyfeleink megrendeléseit.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: