ALN Kft.
Város: 9026. Győr
Utca: Irinyi János út 17/A 7738
Telefon: 06 96 419-888
Fax: 06 96 419-888
Mobil: 06 30 218-2828
GPS: 47.7006  - 17.6451
Weblap: www.aln.hu
E-mail: info@aln.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőipari szolgáltatások
        *  Építőipar - épülettervezés
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Vállalkozásunk története 1986-ban tervezési- és kivitelezési munkákkal kezdődött.

1992-ben alakítottuk meg az A.L.N. Betéti Társaságot, mely jelenleg is működik. 1999-ben hasonló névvel alakult meg – más tulajdonosi körrel - az ALN Kft.

Alaptevékenységi körünkben a legkülönbözőbb tervezési feladatokat végeztük el a közel két évtized alatt. A szokványosnak tűnő családi házak terveitől a hűtőházig, a sütő-, kacsasütő üzemen át a horgász csali előállító üzemig, a kicsi falatozóktól a gyógyszertárig szinte már mindent terveztünk.

Kivitelezési tevékenységünk során kialakult alvállalkozói hálózattal dolgozunk együtt. Az esetenként mobilizálható létszám akár 100 főig is terjedhet, a tevékenység jellegétől és igényétől függően. A munkák végzésében, mint felelős műszaki vezető veszek részt , és így egyfajta minőség biztosítási rendszer is kialakul.

A konkrét tervezői, kivitelezői, fővállalkozói tevékenységen túl jelentős műszaki – felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri, lebonyolítói – feladatkört látunk el. A megbízások teljesítéséhez és eredményes elvégzéséhez a megfelelő végzettséggel és a tevékenység ellátásához szükséges névjegyzéki nyilvántartási számmal rendelkezünk.

A műszaki tevékenységek közül 20 éve végzek műszaki ellenőri és lebonyolítói munkát országos hatáskörű Kft részére – esetenként milliárdos volumenű beruházásokban is - valamint öt évig műszaki ellenőri és értékbecslői tevékenységet végeztem  kereskedelmi bank  részére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: