Biovital-Melissa Egészség- és Wellnessközpont
Város: 1024. Budapest
Utca: Lövőház utca 1-5. 7737
Telefon: 06 1 315-2018, 06 1 315-2069
Fax:
Mobil:
GPS: 47.5091  - 19.0256
Weblap: www.biovital.hu
E-mail: recepcio@biovital.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - életmód, egészség
        *  Egészség - gyógytorna, masszázs
        *  Egészség - magánrendelők, kórházak
Bemutatkozás:

A Biovital Egészségközpont elődje 1992-ben alakult Kecskeméten (Melissa Egészségközpontként), alapítója Dr. Tamasi József, aki a mai napig a cég egyik vezető orvosa. A központ 1994. májusában költözött Budapestre. A Biovital-Melissa Egészség és Wellnessközpont jelenleg a Mammut-2 Bevásárlóközpont 5. emeletén működik. 2006. március 1-jén megnyílt a Melissa Hálózat második tagja Biospa Egészség és Wellnessközpont néven Kecskeméten, a Malom Bevásárlóközpontban.

A Biovital Egészségközpont elsősorban komplex szűréseket, ambuláns kezeléseket, kúrákat, kutatást és oktatást szervez, illetve végez.

Intézetünk csoport-orvosi praxisként működik, ahol orvosok valamint natúrmedicinában jártas szakemberek dolgoznak együtt. A cég szakmai koncepciójának fejlesztéséért a Biovital Egészségközpont két vezetője, Dr.Balaicza Erika és dr. Tamasi József felelősek. Az egészségközpontban dolgozó orvosok és természetes gyógymódokat alkalmazó szakemberek olyan módszereket alkalmaznak, amelyeket a fejlett nyugati országok klinikáin használnak, ugyanakkor támaszkodnak a Távol-Kelet régmúlt orvosi ismereteire is.

A Melissa hálózat egészségközpontjaiban egyedülálló szakmai műhelymunka és szakemberképzés folyik azért, hogy a terapeuták a természetes gyógymódokat és a konvencionális módszereket a lehető legoptimálisabb arányban kombinálhassák. Orvosaink szakmai eredményeiket elsősorban a Komplementer medicina című szaklapban publikálják, ismeretterjesztést pedig az Ideál Életmódmagazin hasábjain ill. honlapján, továbbá az Informed internetes oldalain végzik.

Az intézményben az orvosok mellett jól képzett asszisztensek is tevékenykednek, ők természetes gyógymódokat, wellness-szolgáltatásokat (pl. cellulitiszkezelés, masszázsok) nyújtanak, valamint életmód-tanácsadást folytatnak.

Intézetünk az ETI és a SOTE FőiskolaiKarának hallgatói részére képző- és vizsgára felkészítő helyül szolgál.

ORVOSAINK CÉLJA ELSőSORBAN A BETEGSÉGEK MEGELőZÉSE, A SZERVEZET ÖNGYÓGYÍTÓ ERőINEK MOZGÓSÍTÁSA, ÉS NEM A BETEGSÉG TÜNETEINEK ELNYOMÁSA, TOVÁBBÁ A NYUGATI ORVOSLÁS ÉS A NATÚRMEDICINA KÖZÖTTI SZAKADÉK ÁTHIDALÁSA.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: