Trackstar.hu Kft.
Város: 1181. Budapest
Utca: Kossuth Lajos utca 60. 7728
Telefon: 06 1 352-5903
Fax: 06 1 290-2899
Mobil:
GPS: 47.4427  - 19.1769
Weblap: www.trackstar.hu
E-mail: info@satmarkt.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - egyéb
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Mi is az a TRACK STAR?

A TrackStar olyan logisztikai adatgyûjtõ rendszer, amelyet napjaink legkorszerûbb technológiájára alapozva építettünk fel. A GPS (Global Positioning System), azaz mûholdas helymeghatározó rendszer adataira alapozott Internetes szolgáltatás, nemcsak a jármû pontos helyét és haladási irányát mutatja, hanem haladási sebességét, valamint a felhasználó által definiált eseményeket is figyeli. (pl: ajtók nyitása, stb..)

A  logisztikai adatgyűjtő és kiértékelő rendszer hatékony támogatást nyújt:

  • haladási sebesség ellenõrzéséhez
  • szervízköltségek optimalizálásához
  • útvonal tervezéshez
  • gépjármûpark optimális szervezésére
  • menetlevelek ellenõrzéséhez
  • alkalmazottak ellenõrzésére

A rendszer három részbõl tevõdik össze:

· az autóba szerelt fedélzeti egységbõl
· központi adatgyûjtõ és kiértékelõ rendszerbõl
· kommunikációs hálózatból (esetünkben GSM rendszer, ez biztosítja a kapcsolatot a fedélzeti egység és a központ között).

A szolgáltatás igénybevételéhez Önnek szüksége van egy személyi számítógépre és Internet hozzáférésre, hiszen az összegyûjtött adatokat Internetes kapcsolat segítségével biztosítjuk elõfizetõinknek, a nap 24 órájában. Az Internetes adatbázis elõnye, hogy az adatok tárolásával, karbantartásával kapcsolatos terheket levesszük az Ön válláról, adatait bárhonnan, bármikor elérheti.

A TrackStar partnerei a megrendelt szolgáltatástól függõen összetett információs csomagot kapnak minden munkatársukról, statisztikát vezethetnek és az adatok rendszeres értékelésével optimálisan alakíthatják költségeiket.

A  az optimális útvonal-tervezéshez is segítséget nyújt, a megfelelõ szempontok megválasztásával kialakíthatók a preferenciák is, lehet a legrövidebb vagy a leggyorsabb útvonalra is optimalizálni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: