ABS Magyarország Kft.
Város: 1046. Budapest
Utca: Kiss Ernö u 1-3. 7703
Telefon: 06 1 231-6070
Fax: 06 1 231-6080
Mobil:
GPS: 47.5653  - 19.0944
Weblap: www.absgroup.hu
E-mail: magyarorszag@absgroup.com
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Mi tudjuk, hogyan működik a víz!

Az ABS-nek komoly érdeke fűződik a tiszta vízhez. Ez a kijelentés ellentmondásosnak tűnhet, hiszen szennyvízkezelési technológiákra szakosodtunk. A szennyvíz elvezetésének és kezelésének azonban kiemelkedően fontos szerepe van abban, hogy tiszta víz kerüljön vissza oda, ahonnan a vizet nyerték.

Az ABS globális szolgáltatásszállító a szennyvízkezelési technológia terén; teljes termékpalettáján szivattyúkat, keverőket, levegőztetőberendezéseket, kompresszorokat, valamint vezérléseket és felügyeleti eszközöket, illetve szervizt kínál. Az ABS a vízmentesítő piac számára is biztosít szivattyúkat, illetve kölcsönzési szolgáltatásokat is nyújt. Emellett a cellulóz- és papírtermékek piacán is jelen van Scanpump márkanéven.

Az ABS, bár termékeivel jóval korábban megjelent a magyar piacon, 1996-ban alapította meg saját tulajdonú leányválalatát Magyaroszágon.

Az ABS hagyományai messzire nyúlnak vissza az ágazatban – több mint 140 évnyi tapasztalattal rendelkezik az alkalmazások, valamint az ügyfélközpontú rendszerek gyártása területén, az új technológia élvonalában.

Az ABS csoport 2100 munkatárssal dolgozik, 2004. évi forgalma 2,9 milliárd svéd korona volt. Az értékesítést húsz európai országban, valamint az Egyesült Államokban, Kanadában, Brazíliában, Japánban, Kínában, Malajziában, Szingapúrban és Thaiföldön megtalálható leányvállalataink végzik. Más országokban nagykereskedők és márkakereskedők gondoskodnak az értékesítésről.

A szervizszolgáltatásokat az értékesítő vállalatok biztosítják, ezenkívül azonban az ABS számos hivatalos szervizzel is rendelkezik, ahol kiváló szolgáltatást nyújtanak az ügyfelek számára. A termékek előállítását főként Svédországban, Németországban, az Ír Köztársaságban és Finnországban végzik. Központunk a svédországi Malmö városában található.

Az ABS csoport része a svéd tőzsdén jegyzett CARDO csoportnak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: