Nilfisk-Advance Kereskedelmi Kft.
Város: 2310. Szigetszentmiklós
Utca: II. Rákóczi F. út 10. 770
Telefon: 06-24-475-550
Fax: 06-24-475-551
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.nilfisk-advance.hu
E-mail: info@nilfisk-advance.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - tisztítás, takarítás
Bemutatkozás:

A NILFISK ADVANCE A/S, mely a professzionális ipari tisztítóberendezések területén a világ legnagyobb gyártója és forgalmazója, 2005. január 13-án 100% tulajdonrészt vásárolt a KVANTOR-ITB KFT-ben.

 

A cégfelvásárlás jelentősen megerősítette a KVANTOR-ITB KFT. pozícióját, hiszen ezt követően a NILFISK ADVANCE saját tulajdonú  vállalatán keresztül kínálja teljes termékpalettáját Magyarországon.

 

A tulajdonosváltás termékkínálatunk jelentős bővülését eredményezi, de nem jelenti a már régről jól ismert és megszokott gyártmányok és géptípusok termékpalettánkról való eltűnését.

 

A KVANTOR-ITB KFT. természetszerűleg a jövőben is eleget tesz valamennyi, ez idáig forgalmazott géptípussal kapcsolatos garanciális és szervizkötelezettségének is.

A mai napokra egyértelműen bebizonyosodott, hogy a magyar piacon helye van a hosszú távon gondolkodó, magas minőségi színvonalra törekvő, a szaktanácsadást, a vevőszolgálati munkát és a szervizhátteret kiemelt fontosságúnak tartó ipari tisztítástechnológiai vállalkozásnak. Időközben az általunk kínált tisztítástechnológiai program is kiteljesedett. Az alapját mind a mai napig az ipari porszívók, hideg – és melegvizes magasnyomású mosók, telepített magasnyomású tisztítóberendezések és önkiszolgáló járműmosó létesítmények, padlótisztító automaták, ipari seprőgépek és kommunális tisztítóberendezések képezik, de ezeken túlmenően kézi takarítóeszközök, mosdóhigiéniai termékek, nagy koncentráltságú, környezetbarát tisztítószerek teszik teljessé kínálatunkat

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: