Szeged Bolero Kft.
Város: 6723. Szeged
Utca: Dankó P. u. 27. 7652
Telefon: 06 62 552-519, 06 62 552-407, 06 552-408
Fax: 06 62 522-518
Mobil: 06 30 299-3953
GPS: 46.2621  - 20.1578
Weblap: www.livello.hu
E-mail: bolero@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - ruhaipar, textilipar
        *  Kereskedelem - divat, ruházat
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

1993-ban alakult a Szeged Bolero Kft.-t, hogy megjelenésével minőséget és egyediséget teremtsen.

A cég alakulásának kiindulási pontja a nő volt, aki legyen normál vagy molett méretű, el akarja kápráztatni a világot, gyönyörködtetni akarja a férfiakat, megmutatni magát a többi nőnek és tetszeni önmagának.

A Szeged Bolero Kft. Magyarországon az egyik legnagyobb ruházati konfekció gyártó és kereskedelmi vállalkozás. 100%-os magyar tulajdonú társaság, magas szintű szervezettséggel és jól képzett szakembergárdával.

Az alapítás óta a cég dinamikus fejlődést mutat, köszönhetően a széles és színes választéknak. A társaság székhelye és fő termelési bázisa Dél-alföldi Régióban, Szegeden található. A foglalkoztatottak létszáma évről-évre folyamatos növekedést mutat, jelenleg 30 főt alkalmaz a cég.

A cég fő tevékenysége női felsőruházat tervezése, modellezése, gyártása és értékesítése. A termékskálán a klasszikustól a sportos formáig minden megtalálható, kínálatát a cég állandóan bővíti saját tervező teamje által.

A vállalat minta utáni értékesítést folytat, mintakollekciók szezonálisan jelennek meg a női konfekció széles választékát nyújtva: blézerek, szoknyák, nadrágok, blúzok, ruhák, amely kínálat évről-évre folyamatosan bővíti. A korábbi években a nagy tételben vásárló, központi beszerzésű nagy áruházláncok mint Metro, Cora, Tesco igényeit elégítette ki cégünk. Jelenleg kisszériás exkluzív gyártást végez a Szeged Bolero Kft., melynek évi kapacitása akár 100.000 darab minőségi termék.

A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megbízható partnerekkel alakítson ki üzleti kapcsolatot, a stabilitás érdekében. A termék előállításához szükséges magas minőségű alapanyagok túlnyomó része nyugat – európai és kanadai textilgyáraktól kerül beszerzésre. 2005. év a kereskedelmi és értékesítési partnerek felkutatásának és megszerzésének, valamint a hosszú távú kapcsolatok kialakításának jegyében telik.

A kollekció megtervezése és elkészítése előtt figyelembe vesszük a nemzetközi szín-és alapanyag irányzatokat, az aktuális trendnek megfelelő szabásvonalakat, formákat. A divat követői és a klasszikus stílust kedvelők is találhatnak maguknak megfelelő modelleket kollekciónkban.

Ha az egyedi megjelenést keresi: azt a pozitív életérzést, mely eleganciát, stílust hordoz, akkor ez a Livello di vita.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: