Aranycsizma Kft.
Város: 2310. Szigetszentmiklós
Utca: Ifjúság útja 16. 760
Telefon: 06 24 517-750
Fax: 06 24 517-751
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.miklosplaza.hu
E-mail: info@miklosplaza.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - bevásárlóközpontok
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
        *  Szórakozás, vendéglátás - egyéb
Bemutatkozás:

BEMUTATKOZÁS

A "Miklós Pláza" fantázia név utal a város nevére és a bevásárlóközpont sokszínűségére.

Az épület tulajdonosa az Aranycsizma Kft. ( tulajdonosai: Lévai Sándor, Lévai Sándorné) 1997-ben vásároltuk meg azzal a szándékkal, hogy egy kereskedelmi centrumot hozunk létre a már meglévő épületben. Az épületet teljesen átalakítottuk a mai kor követelményeinek megfelelően.

Szép tágas aula rész adja az épület lelkét, innen lehet megközelíteni az üzleteket. Az épület adottságai: A főépület 1200 m2 alapterületű, a melléképület 600 m2.

A fő épület és a melléképület összességében 3200 m2 bruttó területű, átépítéskor teljesen új gépészetet kapott, úgy, mint fűtés, klíma, lift, új világítási rendszert, új álmennyezetet, és ez által az egész épület külsőleg és belsőleg megváltozott. Az épületekben 46 db önálló helyiség található, üzletek, szociális helyiségek, raktárak.

A bér beadott üzletek sokszínűségével Szigetszentmiklós egyik leglátogatottabb kereskedelmi központja lett az utolsó pár évben.

A üzletfeleket, vásárlókat 120 férőhelyes parkoló fogadja, amely Szigetszentmiklós központjában ritkaság. Az épületet látványos, gondozott park fogja körbe.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: