Alfa-Klíma Kft.
Város: 6723. Szeged
Utca: Brüsszeli krt. 29. 7594
Telefon: 06 62 472-242
Fax: 06 62 472-242
Mobil: 06 70 258-3358, 06 70 256-2570
GPS: 46.2616  - 20.1527
Weblap: www.alfa-klima.hu
E-mail: alfa-klima@alfa-klima.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - klíma
Bemutatkozás:

Cégbemutató

Az ALFA-KLÍMA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az alábbi tevékenységekkel tud ügyfelei rendelkezésére állni:

Klímaberendezések forgalmazása és telepítése több típusban, garanciával. Vállaljuk a már telepített klímaberendezések karbantartását és garancián túli javítását is.az általunk forgalmazott klímaberendezések között megtalálhatóak az egyszerű oldalfali klímaberendezésektől kezdve, a nagyobb rendszerekhez csatlakozó folyadékhűtő berendezésekig minden. Foglalkozunk komplett hűtő-fűtő fan coil-os rendszerek kivitelezésével és a hozzá szükséges fan coil berendezések forgalmazásával is. De a manapság egyre inkább előtérbe kerülő multi klímarendszert is tudunk kínálni Ügyfeleink részére.
Légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése bármilyen célra. a légtechnikai munkáknál különböző lehet a rendszer a rendeltetése, amely különböző megoldásokat igényel. a rendszerek tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk az Ügyfél igényeinek kielégítésére, hogy később a rendszer úgy működjön, ahogy azt Ügyfelünk elképzelte. a rendszerek kivitelezését nagy tapasztalattal és magas minőséggel végezzük.
Központi porszívó rendszerek tervezése, forgalmazása, telepítése. Ma már egyre többen gondolják úgy, hogy a por, és atka mentes környezet érdekében központi porszívó berendezést telepítenek épülő családi házukba, vagy társasházi lakásukba. Ezen Ügyfeleink igényeinek kiszolgálására igen jól és megbízhatóan működő porszívórendszert tudunk kínálni, amellyel kis lakásoktól kezdve a nagyobb házakig, panziókig mindenfajta épület takarítható.
Kapumozgató automatika forgalmazása és telepítése. Segítségével kényelmesen tudjuk megoldani a parkolásunkat.
Cégünk 2002. február 06.-án alakult Betéti Társaság formában. Megalakulásunkkor csak a klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkoztunk. Megalakulásunkkal egy időben szerződést kötöttünk az LG klímaberendezések magyarországi képviselőjével. Kapcsolatunk az eltelt idő alatt kiváló lett, amivel elértük, hogy kiemelt viszonteladói lettünk a márkának Szegeden és vonzáskörzetében. Ügyfeleink részére ez azért fontos, mert megnyugtató háttérrel rendelkezünk az LG klímákat illetően. (Esetleges garanciális problémákat jól tudjuk orvosolni.)
a légtechnika, mint a légkondicionáláshoz erősen kapcsolódó iparág jött be a tevékenységi körünkbe. Bármilyen rendszert kiváló minőségben, nagy tapasztalattal tudunk kivitelezni. Légtechnikát különböző helyeken alkalmaznak, különböző célokra, ezért a rendszerek mindig egyediek. Van ahol csak szellőztetés a cél, van ahol káros anyagokat kell elszívni, van ahol a kellemes hőmérséklet és légminőség biztosítása a cél. Mi minden lehetséges rendszerre tudunk megoldást kínálni.
az eltelt idő alatt nagyon sok Ügyféllel kerültünk kapcsolatba, akik további Ügyfeleket küldtek hozzánk, így cégünk folyamatosan gyarapodott. a folyamatos fejlődésnek köszönhetően hamar eljutottunk odáig, hogy cégünk működési formáját megváltoztassuk, és így 2004. február 12.-e óta Kft.-ként működünk.
Termékkörünket is fejlesztettük, így felvettük palettánkra a központi porszívó berendezéseket és az elektromos kapumozgatókat. Ezek a termékek nagy népszerűségnek örvendenek manapság. Így Ügyfeleink már nálunk is megtalálják ezeket a berendezéseket. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a központi porszívó és kapumozgató családunk is éppen olyan magas műszaki színvonalat képvisel, mint az általunk forgalmazott más termékek. Természetesen foglalkozunk ezen termékek telepítésével is, biztosítva ezzel azt, hogy a készülékek rendeltetésszerűen tudjanak működni Ügyfeleink megelégedésére.
Szakembergárdánk nagyon magas szinten végzi feladatát, köszönhetően a több éves tapasztalatnak, és a különböző tanfolyamoknak, szakvizsgáknak, melyeken szerelőink részt vesznek.
akár mottónk is lehetne, hogy szerintünk csak úgy lehet sikeres egy vállalkozás, ha az Ügyfeleit  magas szinten akarja kiszolgálni, és a termékek, valamint a végzett munka minősége is kiváló. Ezzel biztosítva, hogy cégünk jó híre mind több leendő Ügyfélhez jusson el. Ennél jobb reklámja nem lehet egy cégnek!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: