Lumax-Pro Kft. Munkavédelem
Város: 1028. Budapest
Utca: Járóka utca 45. 7592
Telefon: 06 1 397-2115
Fax: 06 1 397-2115
Mobil: 06 30 954-3001
GPS: 47.5503  - 18.9689
Weblap: www.lumaxpro.hu
E-mail: info@lumaxpro.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
Bemutatkozás:

A Lumax Pro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft megalakulása óta fő tevékenységének az egyéni védőeszközök forgalmazását tekinti. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja hogy cégünk 2005 szeptemberétől webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kisvállalkozók kényelmesebb vásárlása érdekében.

Cégünk profilja - termékei
Szakmai felkészültségünk több mint 10 éves, ismereteink megalapozottak, így nagy körültekintéssel és rugalmassággal tudjuk partnereinket kiszolgálni - egyénre szabottan megfelelő munkavédelmi termékeinkkel. Ezen eszközök minőségét az igen nagy múltra visszatekintő gyártó a Bacou-Dalloz csoport biztosítja, melynek képviseletét látjuk el.

*A Bacou-Dalloz csoport tagjai
*Fejvédő eszközök Schubert Helme
*Arcvédő eszközök, hegesztőpajzsok Pulsafe, Beauverger, Optrel
*Szemvédő eszközök Pulsafe
*Légzésvédő eszközök Willson, Fenzy
*Zaj ellen védő eszközök Howard Leight, Bilsom
*Eldobható ruházatok Mutexil, Du Pont
*Kézvédő eszközök Perfect Fit
*Lábvédő eszközök Bacou
*Leesés elleni védőeszközök Antec, Miller, Sőll

Az 1975-ben alalpított Bacou csoport mára már világvezető az egyéni védőeszközök gyártásában. Mind az öt kontinensen, 46 üzemben 6.500 munkatárssal képviselteti magát. A Bacou-Dalloz vállalat két világvezető cég sikeres fúziójával jött létre, amely kiváló fejlesztéseket, formákat és gyártást képvisel az egyéni védőeszközök területén. Ez a vezető pozició teszi a Bacou-Dallozt egy ideális partnerré azon cégek számára akik a biztonságos megoldást keresik, bármely területről legyen is szó. Rendelkezésükre állunk, az egyéni védőeszközök területén, újdonságokat kínálunk, és az alaptermékektől egészen a legspecifikusabb igényeknek is megfelelünk.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önöket is ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: