Sherin Security Kft.
Város: 1097. Budapest
Utca: Illatos út.7. 7581
Telefon: 06 1 348-0493
Fax: 06 1 348-0494
Mobil:
GPS: 47.4537  - 19.0933
Weblap: www.sherin.hu
E-mail: info@sherin.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
Bemutatkozás:

Cégünk 2002 –óta /kezdetekben  még Bt. -ként/ arra törekszik, hogy megvédje ügyfeleit  az  egyre növekvő  és erőszakosabb  bűnözés ellen! Eredményeink és sikereink arra ösztönöztek, hogy szolgáltatásainkat még magasabb színvonalra emeljük. Ezért egy nagyobb hátteret biztosítva, továbbra is a minőséget szem előtt tartva 2005-ben megalapítottuk a SHERIN SECURITY KFT. -t. belföldi magántulajdonú vállalkozásként.

A SHERIN SECURITY KFT. a hatályos jogszabályok betartása mellett hajtja végre a hatáskörébe utalt személy– vagyonvédelmi, a magánnyomozói feladatokat a Megbízók igényei szerint. Tevékenységünk során mindvégig, szoros kapcsolatot tartunk a rendőrség különböző szintű szervezeteivel, lehetővé téve ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálását.

Kínálatunkhoz tartozik a magánnyomozási, az őrzés-védelmi, kintlévőség kezelési, hostess szolgáltatás, valamint a biztonsági takarítás.

Megbízóink igényei alapján a felmerülő egyéni, üzletei problémáikat lehetőségeink keretein belül az összes szakterületen megoldjuk! Az olyan területen vagy helyszínen, ahol saját kapacitásunk nem elegendő, az adott probléma megoldásához használjuk az országos hálózatú, minden szakterületet érintő kapcsolatrendszerünket.

Személyi állomány:

A SHERIN SECURITY KFT. személyi állománya személy-és vagyonőr vállalkozókból  és alkalmazottakból, magánnyomozókból, valamint takarítókból áll.

A SHERIN SECURITY KFT. vezetése a munkatársakat lehetőség szerint mindig a legcélirányosabban választja ki. A felvételnél figyelembe veszi a jelentkezők életkorát, szellemi és fizikai alkalmasságát, valamint egyéb személyi adottságait. Továbbiakban a munkatársak felvétele a kézzel írott önéletrajz, a személyes elbeszélgetés a törvényben előírt szakvizsgákat bizonyító iratok és referenciák megtekintése, és a fedhetetlenség ellenőrzése után történik.

A SHERIN SECURITY KFT. –nél nem dolgozhat olyan személy, aki büntetett előéletű, vagy ellene büntetőeljárás van folyamatban. A próbaidő alatt mentorok felmérik az egyén megbízhatóságát, kommunikációs és fizikai képességét, pótolják az esetleges hiányosságokat mielőtt a munkatárs önálló feladatra kap megbízást. Cégünk a precíz és a kifogástalan munkavégzés érdekében félévente szellemi és fizikai erőnlét felmérést, frissítést végez a munkatársai számára.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: