Caffe Caffe Kft.
Város: 6728. Szeged
Utca: Fonógyári út 14. 7553
Telefon: 06 62 479-961
Fax: 06 62 479-961
Mobil:
GPS: 46.2608  - 20.1079
Weblap: www.caffecaffe.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Kereskedelem - szerszám, alkatrész
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - kölcsönzés, bérbeadás
Bemutatkozás:

Cégünk 2000. óta foglalkozik kávék, italporok és kiegészítők forgalmazásával. Kávé kínálatunk összeállításakor figyelembe vettük a magyar ízlést és a minőség mellé kialakítottuk a megfelelő árfekvést. Saját recept alapján gyártott kávé fajtáink: Cremo, Automatici, Classico, Presso.

Kávé kínálatunkat importált kávé típusokkal bővítettük: Emonec Espresso, Emonec Barexpres, Emonec koffeinmentes kávé, Emonec törökös őrlésű kávé fajtákkal. Az általunk forgalmazott kávékat csak gasztro kiszerelésben, és csak vendéglátó egységeknek értékesítjük. Az italporok széles választékát is kínáljuk.

A kiegészítők alatt kávézáshoz szükséges egyéb termékeket értjük, mint kávés, cappuccinos csészék, cseppfogók, tasakos cukor.

Kávéfőzőgépek bérbeadása, értékesítése és szervízelése, valamint alkatrészek értékesítése is a cég tevékenységéhez tartozik. Új és használt gépeket is kínálunk a vendéglátósoknak. Több típusú kávéfőzőgépet kínálunk eladásra. Egyik ezek közül a Szlovéniában gyártott EMONEC típusú presszó kávéfőzőgép, amelyet speciális elszámoltató rendszerrel is fel lehet szerelni. Ezek a típusú kávéfőzőgépek igen jó minőségűek, kedvező áruak és megfelelő szervíz hátteret tudunk biztosítani javításukhoz. Ezeket a gépeket nem régóta forgalmazzuk a magyar piacon, igen kedvező a fogadtatásuk. Az alkatrész ellátást meg tudjuk oldani pl.: Gaggia, La San Marco, Faema, ... stb. típusokhoz is.

Italautomaták értékesítése, üzemeltetése is a cég profilja közé tartozik. Az italautomaták kihelyezését, folyamatos töltését és szervízelését is vállaljuk. Egyedi kínálatot is tudunk biztosítani az automatákhoz.

Szegedi központú cégünk az ország egész területén kiszolgálja a vendéglátós ügyfeleket.

Várjuk pizzériák, cukrászdák, fagylaltozók, bárok, éttermek, kávézók, benzinkutak, egyéb vendéglátóipari egységek és nagyobb intézmények (pl.: kórházak, hivatalok, gyárak, irodák) érdeklődését szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Viszonteladók és együttmüködő partnerek jelentkezését várjuk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: