Mahagoni Design Max City Lakberendezési és Bútorcentrum
Város: 2045. Törökbálint
Utca: Max City 7539
Telefon: 06 23 444-364
Fax:
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.teak.hu
E-mail: info@teak.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
Bemutatkozás:

Indonéziából importálunk tömör teakfából készült kerti és beltéri bútorokat. Modellválasztékunkban talál klasszikus és modern kollekciókat egyaránt, kiszolgálva ezzel a legszélesebb körű igényeket és ízlésvilágot. Kizárólag a legjobb minőséget gyártó cégek kínálatából vásárolunk. Teak kerti bútor választékunk Magyarországon a legnagyobb. E bútorok magas (európai) minőségi előírások szerint készülnek, kézimunkával, minden részletében válogatott valódi faanyagot és alkatrészeket használva. A gyártás teljes folyamatát európai szakemberek felügyelik. 2005 óta cégünk kizárólagosan képviseli a holland Teak & Garden céget magyarországon, e  cég egyike a legnagyobb neveknek a csúcsminőségű teak kerti bútor gyártók között.
Különleges, egyedi lakberendezési és ajándéktárgyak egészítik ki bútorkollekciónkat.

Kínálatunkban a kerti bútorok mellett megtalálja a natúr teakfából készült beltéri bútorokat, tálalókat, szekrényeket, asztalokat, komódokat, kisebb egyedi kiegészítőket (faragott asztalkák, virágtartók, szobainasok) amelyek lakásának különleges hangulatot biztosítanak. Nagyobb megrendelés esetén 1-3 hónapos határidővel, bármilyen összeállításban vállaljuk a bútorok leszállítását. Ha már adott a berendezendő vagy átalakítandó helyiség, de még nincs kialakult elképzelése, lakberendezési és belsőépítészeti munkákat is rendelhet cégünknél, rendkívül kedvező áron. Rengeteg lakberendezési kiegészítőt is talál bemutatótermeinkben: festményeket, ágytakarókat, kovácsoltvas kiegészítőket, mészkő szobrokat, fonott kosarakat, primitív népek fafaragásait.

Boltjainkban személyesen több mint százféle bútorból választhat. Ha mégsem találna azonnal megfelelőt, katalógusunkból megrendelheti az Önnek tetsző típust.

Teakfa kerti bútoraink mellett hazai gyártású, akácfából készült kerti bútorokat is forgalmazunk. E bútorok szintén kiváló minőségűek, de olcsóbb alternatívát kínálnak a valódi fabútorok között.

Rendezői székeink olcsó, masszív és praktikus megoldást jelentenek, ha nagy mennyiségben van szüksége ülőhelyekre, vagy akár csak néhány kényelmes és könnyen tárolható székkel szeretné kiegészíteni meglévő ülőbútorait. A legjobb választás lehet: vendéglátóhelyek, szállodák, sportlétesítmények, rendezvények berendezésére.

Kínálatunkat tovább bővítettük, széles választékban forgalmazunk trópusi fákból készült parkettákat, teraszburkolatokat és sokféle belsőépítészeti terméket (bútorokat, lépcsőket, ajtókat stb.). A rendkívüli tartósságú alapanyagok Afrikából, Ázsiából és Dél-Amerikából származnak. A hazai, olasz, holland, és francia gyártók kiemelt figyelmet fordítanak a trópusi faanyag magas minőségű belsőépítészeti termékké való feldolgozására.

Cégünk az általunk forgalmazott termékek kivitelezési munkáiban nagy gyakorlattal rendelkező szakemberekkel áll Ügyfelei rendelkezésére.

További kimerítő információt a Mammut2 -1 szintjén található bemutatótermeinkben, ill. a Max City Lakberendezési áruházban lévő üzletünkben kaphat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: