Szalvano Gumiszerviz Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Vértanúk tere 5. 7521
Telefon: 06 34 309-577
Fax: 06 34 309-576
Mobil:
GPS: 47.5589  - 18.4263
Weblap: www.szalvanogumiszerviz.hu
E-mail: szalvano@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - gumis műhelyek
        *  Jármű - szervizek
Bemutatkozás:

Cégünk 2001-ben alakult.
Fő tevékenységünk: személy, teher, mezőgazdasági, munkagép, targonca, motorkerékpár gumiabroncsok értékesítése, szerelése, centírozása, javítása. 
Szervízünk a legkorszerűbb gépekkel van felszerelve. Folyamatosan bővülő raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk 2002 óta ISO 9001:2001 minőségirányítási követelményeknek megfelelően működik.

2004 őszén új telephellyel bővültünk Tatabányán.
cím: Táncsics Mihály u. 46.

Szolgáltatásaink:

Korszerű gépekkel és szerszámokkal felszerelt gumiszervízünkben jól képzett szakembergárda várja kedves ügyfeleinket. Fő profilunk a gumiabroncs és felni értékesítés, szerelés, centírozás, illetve javítás a motorkerékpároktól a munkagépekig.

Foglalkozunk:

· személyautók, kistehergépjárművek, terepjárók gumiszerelése és centírozása csúcstechnológiás; az alufelnik speciális szerelési és centírozási technológiájához legalkalmasabb - Hoffmann gépekkel.

· motorkerékpárok teljeskörű gumiszervize a legkorszerűbb szerelő és centírozó gépekkel. A kerekek ki- és beszerelését tapasztalt kollégáink pontos és biztonságos emelést biztosító speciális emelőkkel végzik.

· Tehergépjárművek, munkagépek, mezőgazdasági gépek, targoncák abroncsainak szerelése, korszerű technológiával való szakszerű javítása. Gyári technológia szerint mintázat utánvágás!

· A haszongépjárművek abroncsainak javítását korszerű technológiával, minőségi anyagokkal, szakszerűen végezzük!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: