Miramare Kft.
Város: 1211. Budapest
Utca: Szikratávíró út 17-21. 7499
Telefon: 06 1 346-8500
Fax: 06 1 335-0407
Mobil:
GPS: 47.4473  - 19.0687
Weblap: www.miramare.hu
E-mail: budapest@miramare.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - raktározás
        *  Szolgáltatás - raktározás
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

A Miramare Kft. története

A Miramare Nemzetközi Szállítmányozási Kft a Tomaso Prioglio Trieste olasz vállalatcsoport tagjaként 1990-ben azzal a feladattal jött létre, hogy kiszolgálja a rohamosan növekvő olasz-magyar kereskedelmi forgalmat.

Cégünk dinamikus növekedésének köszönhetően mára Magyarország meghatározó szállítmányozói közé lépett, tagja a Magyar illetve a Nemzetközi Szállítmányozási Szövetségnek.

A Miramare közel 100 alkalmazottján keresztül az ország számos pontján kínálja minőségi szolgáltatásait lefedve a szállítmányozás, logisztika, vámszolgáltatások teljes területét. 


 A mai TP Group gyökerei kb 100 évre nyúlnak vissza.

Létrejöttét a triesti Francesco Prioglio nagyszerű felismerésének köszönheti:

Akkoriban a Magyarországgal zajló lókereskedelem hatékonyságát erősen csökkentette a Monarchia nehézkes vámhatárain sokszor hetekig tartó várakozás. Cégünk alapítója kihasználta az adódó lehetőséget, és tevékenységét élőállat - szállításra specializálta, amelyet két világháborút és számos határmódosítást megélve folytatott.

1957-ben fia, Tomaso alapította meg a Tomaso Prioglio S.p.a.-t ami mára Közép-Kelet Európára és a mediterrán térségre kiterjedő jelentős szállítmányozó csoport vezetője és tulajdonosa.

A cégcsoport 7 országban több, mint 30 irodával, raktárral, logisztikai és átrakó bázissal van jelen, szolgáltatási kapacitása az egész világra és valamennyi fuvarozási területre kiterjed.

A cégcsoport tagjai:

-Tomaso Prioglio s.p.a. Trieste, Italy
-East rail s.r.l. Trieste
-Quick d.o.o. Szlovénia
-Quick TP d.o.o. Jugoszlávia
-Quick TP Bulgária
-Miramare Kft. Budapest
-Tékisz Rt.Tuzsér
-Tomaso Prioglio s.p.a. Kijev
-Tomaso Prioglio s.p.a. Moszkva

Minőségirányítási alapok - A Miramare Kft minőségpolitikája

A Miramare Kft fő törekvése, hogy a változó határok és módosuló lehetőségek világában stabil, megbízható partnere legyen és maradjon mindazon hazai és nemzetközi cégeknek, amelyek külkereskedelmükben hozzánk fordulnak.

Szolgáltatásainkban a teljesség a célunk, komplett logisztikai szolgáltatást kínálva ügyfeleinknek, figyelembe véve azok speciális igényeit is. Cégünk nyitott, mindenki által igénybe vehető szolgáltatásokat nyújt valamennyi közlekedési ágazatra kiterjedően.

Tevékenységünk során a magyar illetve a tulajdonosi struktúrából adódóan olasz irányultság mellett célpiacunknak tekintjük Dél, Közép és Kelet-Európa országait. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy más relációban is magas színvonalon, hozzáértéssel szolgáljuk ki megbízóinkat.

A gyorsan változó körülmények között a szolgáltatásban a minőség csak szakmailag jól képzett, nyelveket beszélő, az egyes régiók helyi sajátosságait ismerő, elhivatott munkatársak alkalmazásával biztosítható. A Miramare Kft törekszik arra, hogy mind az alkalmazottai kiválasztásnál, mind azok továbbképzése során érvényesüljenek ezek a minőségi szempontok.

Célunk, hogy ne csak fizikailag az árukat, hanem az arra vonatkozó információkat is a XXI. század elvárásainak megfelelően, hatékonyan és gyorsan kezeljük. Az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer fenntartását, a fejlesztéseket a bizalomerősítés egyik eszközének tekintjük. 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: