Trend 3X Kft.
Város: 8200. Veszprém
Utca: Kinizsi Pál utca 36. 7452
Telefon: 06 88 328-695
Fax: 06 88 328-695
Mobil:
GPS: 47.088  - 17.9005
Weblap: www.trend3x.hu
E-mail: veszprem@3x.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

A céget 2003 oszén három magánszemély alapította, fiatalnak azonban mégsem tekintheto, hiszen magában hordozza munkatársainak a szakmában és ebben a piaci környezetben eltöltött sok éves tapasztalatát.

Főbb tevékenységi köreink közé tartozik: -Hardver, -Szoftver kis és nagykereskedelem, -irodatechnikai berendezések és kellékek beszerzése és üzembehelyezése. Egyéb számítástechnika szolgáltatások a teljesség igénye nélkül, mint hálózatépítés, vírusírtás, weblapszerkesztés.

Azzal a céllal kezdtük meg muködésünket, hogy a lakossági ügyfeleinket kiszolgáljuk jó minoségu és megfizetheto számítástechnikai termékekkel. Az azonban hamar kiderült, hogy a megbízhatóság és a kedvezo árak a céges ügyfeleink táborát is növelte. Többek között számos kis illetve nagyvállalat által megrendelt sikeresen teljesített munkánknak is köszönhetjük, hogy ma már elismert és megbízható partnerei vagyunk a lakossági és üzleti megrendeloinknek egyaránt.

Tapasztalataink alapján néhány alapelvet alakítottunk ki, melyekrol úgy véljük, hogy betartásuk nélkülözhetetlen a jó piaci teljesítmény eléréséhez. Ezeket a következo pontokban fogalmaztuk meg:

- Kiemelten fontos, hogy csak a legjobb minoségu gyártóktól származó termékeket forgalmazzuk, gondosan kerülve az un. "no name" eszközöket, amelyek viszonylagos olcsóságuk ellenére, a gyenge minoségbol és megbízhatatlanságból adódóan általában lényegesen nagyobb ráfordítást jelentenek a fogyasztónak.
- Továbbra is nagy gondot fordítunk az általunk nyújtott szolgáltatások alaposságára. Konfigurációinkat minden esetben elozetes tesztelésnek vetjük alá.
- Egyéni tapasztalatokon alapuló hírnevünk többet ér bármilyen reklámnál.

Meggyozodésünk, miszerint cégünk fejlodésének egyetlen biztosítéka, ha üzletfeleinkkel kölcsönösen elonyös partnerségi viszonyt tudunk kialakítani, amelybol mindkét félnek elonye származik. Így reméljük, - -hogy amennyiben még nem üzletfelünk - hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük, viszont annak is nagyon örülünk, ha csupán érdeklodésével tisztel meg bennünket.

Kituzött céljaink közt szerepel, hogy a Trend3x név a minoséget, a vevo-központúságot jelentse mindenki számára. A kapcsolattartás az ügyfelekkel ne a vásárlásig tartson, hanem a vásárlással kezdodjön el.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: