EDI-FER Kft. - Üzletberendezés
Város: 1076. Budapest
Utca: Verseny u. 8. 7418
Telefon: 06 1 321-9489
Fax: 06 1 321-9489
Mobil: 06 70 230-4244
GPS: 47.5018  - 19.09
Weblap: www.edi-fer.hu
E-mail: info@edi-fer.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
        *  Szolgáltatás - egyéb
Bemutatkozás:

Minden ami üzletberendezés!

 Nyitva tartás

H-P: 9:00 - 17:00, Szo: 10:00-12:30

2000 júniusától dolgozik az Edi-Fer Üzletberendezés Kft. a hazai üzletberendezés piacon. Üzletünkben ami egyben bemutatóterem is, megtekinthetők és azonnal meg is vásárolhatók a berendezési tárgyak.

Itt minden megtalálható egy helyen ahhoz, hogy a tulajdonosok teljesen "felöltöztessék" üzletüket hiszen krómozott és festett kivitelben egyaránt kaphatóak; konfekcióállványok, sztenderek, polcrendszerek, konfekcióívek, keretes rács + talp, keret és keret nélküli rácsok, rácsra akasztható tüskék és polcok, árutartó kosarak, próbafülkeívek, fehérneműtartók, prospektustartók, bizsuállványok, képeslap- és szemüvegtartók, próbababák, torzók, vállfák és egyéb kiegészítők széles választékát kínálja az Edi-Fer.

Lehetőség van egyedi méretben való megrendelésre, illetve gyártásra is.
Folyamatosan bővítjük termékskálánkat, amelyek kialakításánál maximálisan figyelünk a vevőink igényeire. Számunkra mindennél fontosabb a vevő véleménye, ami elengedhetetlen a folyamatos fejlődéshez, a különösen prosperáló üzleti kapcsolat kialakításához.

Hogy partnereink a lehető legjobb kiszolgálásban részesíthessük, (VII. Verseny u.8. (szuterén! szám alatt vagyunk megtalálhatóak!), ahol az üzlet és raktár 180 m2-t foglal el, és partnereink kényelmesen tekinthetik át a kínálatot. Ez a jóval nagyobb terület nagy raktárkészletet tesz lehetővé, ami egyet jelent az igények gyors, azonnali teljesítésével.

Cégünket az ország minden részéből, még a határainkon túlról is felkeresik. Kedvezményekkel és akciókkal kedveskedünk kereskedőtársainknak.

Bízunk benne, hogy minden kedves vásárlónk, elégedetten távozik az Edi-Fer-től, és hűséges vásárlóként tér vissza.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: