Ross Systems Hungary
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Köztársaság u. 44/a 7387
Telefon: 06 34 511-512
Fax: 06 34 511-513
Mobil:
GPS: 47.5761  - 18.4038
Weblap: www.rosshungary.com
E-mail: info@rosshungary.com
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
Bemutatkozás:

Cégünk az amerikai ROSS Systems magyarországi képviselete. A technológiai papírokat forgalmazó NASDAQ-on 1991 óta jegyzett cég, azokra az egyedülálló kihívásokra kínál kulcsrakész megoldást, amelyekkel a folyamatos (process alapú) gyártási technológiával rendelkező cégeknek szembe kell nézniük. Ezeket a megoldásokat több mint 3200 ügyfél használja világszerte.

Az iRenaissance névvel jelölt vállalati szoftverrendszer a következő területeket öleli fel: integrált vállalatirányítási rendszer (ERP II), pénzügy, számvitel, tárgyi-eszköz nyilvántartás, anyagkezelés, gyártás és disztribúció, beszerzési lánc menedzsment (SCM), ügyfélkapcsolat menedzsment (CRM), elektronikus kereskedelem, üzleti intelligencia és elemzés. E programok segítségével ügyfeleink az Interneten optimalizálhatják működésüket, az értékesítési csatorna, beszállítók, disztribútorok és ügyfelek kezelését. 
 
Hazánkban a termelő tevékenységet folyatató nagy és közepes méretű cégek jelentős része alkalmaz valamilyen integrált rendszert. De ezek a rendszerek csak részben fedik le az adott vállalat tevékenységét és nincsenek teljes mértékben integrálva. A legtöbb üzleti szoftvermegoldás-készítő általános, számos iparág igényeit kielégítő alkalmazásokat kínál. Ezektől eltérően a ROSS Systems meghatározott iparágakon belül törekszik a vállalatok egyéni igényeinek kielégítésére.

Mivel az iRenaissance rendszereket kifejezetten recept- és specifikáció alapon gyártó vállalatok részére terveztük, olyan egyedi igények szabvány megoldásaival rendelkezik, melyek a célpiacunkat jelentő iparágakban nélkülözhetetlenek. Ez igazi versenyelőnyt biztosít számunkra azokkal a cégekkel szemben, akik jelentős fejlesztéseket kénytelenek végezni e funkciók eseti pótlásaira. Mi lehetővé tesszük Önnek, hogy az üzleti céljaira koncentrálhasson és ne keljen foglalkoznia a rendszerkonfiguráció részleteivel.

Uniós csatlakozásunk küszöbén célunk hozzájárulni ügyfeleink versenyképességének növeléséhez, a hatékony integráció biztosításához. Ezt egy nemzetközi tudásbázison alapuló és versenyközegben folyamatosan bizonyító technológia átadására alapozzuk. Sokan hivatkoznak Spanyolországra csatlakozásunk mintájaként. Mi közvetlenül a barcelonai és madridi irodákkal állunk munkakapcsolatban, mely egyben a ROSS Systems európai képviselete.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: