Alphasonic Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Város: 1047. Budapest
Utca: Tinódi út 18. 7342
Telefon: 06 1 231-2040, 06 1 231-4090
Fax: 06 1 231-4099
Mobil:
GPS: 47.5713  - 19.0813
Weblap: www.alphasonic.hu
E-mail: info@alphasonic.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Több, mint 10 éve mûködõ budapesti székhelyû nagykereskedés vagyunk. Cégünk tevékenységi körébe számítástechnikai és multimédia kellékek, valamint perifériák forgalmazása tartozik. Jelenleg országszerte, mintegy 2500 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Célunk, hogy partnereink számára a versenyképes termékek mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtsunk, amelyekkel megkönnyíthetjük munkájukat.

Az általunk forgalmazott termékek:
MAXXTRO, LOGITECH, GENIUS és NEOSONIC hangszórók, egerek, joystickok és egyéb multimédia eszközök
ROLINE minõségi kábelek, adapterek, kiegészítõk
LINKSYS, ASUS, KTI és ROLINE Ethernet hálózati eszközök
LINKSYS és WELLTECH VoIP eszközök
ATEN elektronikus KVM kapcsolók
VIPOWER, MAPOWER perifériaházak, mobile rack-ek
TRUST, LOGITECH multimédia termékek
CONTEG rack szekrények
HAMA CD táskák és tartók, egerek
GEOVISION biztonsági megfigyelõ rendszerek
FINE kamerák és SPACECOM optikák
BLUETAKE bluetooth termékek
DICOTA notebook kiegészítõk, táskák
Q-TEC és DELUX PC házak

Nagykereskedelmi üzletünk önkiszolgáló jellegû, annak érdekében, hogy vásárlóink nyugodtan kiválaszthassák a kívánt termékeket, így jobban megismerve azokat.

Udvarias, gyors kiszolgálás: cégünkre az egyedülálló termékválaszték mellett a gyors és udvarias kiszolgálás a jellemzõ.

Rugalmas árufoglalás és áruösszekészítés: a rendelések leadhatók telefonon, faxon és e-mailen keresztül. Azokat a partnereink megérkezéséig munkatársaink összekészítik, igény szerint félreteszik és fenntartják.

Házhozszállítás: amennyiben partnereink igénybe veszik szolgáltatásunkat, Budapesten és 20 km-es vonzáskörzetén belül cégünk munkatársai, az ország területén futárszolgálat biztosítja a megrendelt termékek mielõbbi házhoz szállítását.
A házhozszállítás nettó 50.000Ft felett ingyenes.

Tájékoztatás: e-mailen elküldött hírleveleinkben folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket az újdonságokról, akciókról.

Technikai támogatás: amennyiben a termékek értékesítésével, üzembe helyezésével, használatával kapcsolatosan segítségre van szükségük, szakképzett munkatársaink személyesen és telefonon is egyaránt állnak partnereink rendelkezésére.

Garancia és szerviz: a telephelyünkön mûködõ szervizünkben szakképzett munkatársaink foglalkoznak a garanciális termékekkel.

Partneroktatások szervezése:
Annak érdekében, hogy támogassuk partnereink értékesítési munkáját, partneroktatásokat is szervezünk, így a nálunk szerzett ismeretek átadásával hozzájárulunk a hatékonyabb munkavégzéséhez.

Vélemények az AlphaSonic Kft-rõl:

“A kiszolgálás és az eladók kedvessége minta lehetne a piacon. A kiszállítás sokszor megkönnyíti munkánkat.”

Mikland Szalon Kft.

“Gyorsak, rugalmasak, precízek. Nagyon korrekt partnernek tartjuk az AlphaSonic Kft-t.”

Kronos-Trade Kft.

“Minden tekintettben elégedett vagyok az AlphaSonic Kft-vel. Elõzékeny és gyors a kiszolgálás, megfelelõen széles az áruválaszték. A garanciális ügyintézés gyors és korrekt. Rugalmasan kezelik az egyedi, speciális vásárlói igényeket.”

Serco Informatikai Kft.

“Az AlphaSonic Kft. széles termékskálájával, bõséges áruválasztékával, üzletmenetében rugalmas ügyintézésével és készséges kiszolgálásával, valamint kiváló technikai felkészültségével korrekt együttmûködési lehetõséget biztosít cégünk számára.”

Cmark Kft.

“Az AlphaSonic Kft. széles termékskálájához jól használható , részletes internetes honlapot üzemeltet, amihez megbízható és kedves telefonos ügyintézés társul. Mindezek mellett, ami számunkra fontos, hogy nem csak a vásárlás pillanatáig barátságosak és segítõkészek a vevõvel, hanem a házhozszállításkor, és késõbb a termék esetleges meghibásodása esetén a szervizben is kedvesek, precízek és gyorsak. “

Euro-Triász Kft.

“Termékskálájuk mind minõségben, mind a számítástechnikai piacot érintõen széles, átfogó. Áraik reálisak, nem változtatják gyakran.”

WideCom Kft.

"...gyors és hatékony szerviz, tanulási és fejlõdési lehetõségek..."

Databox Kft.

"Az udvarias és szakmailag felkészült, segítõkész kiszolgáláson túl nagyon pozitív szolgáltatásuk a futárszolgálat, amely révén 24 órán belül megkapjuk a rendelt terméket. Nem ritka, hogy a megrendelt terméket 5 óra múlva már a kezemben tartom."

Pentacomp Kft.

"Nagy árukészlet, kedves és gyors kiszolgálás, megfelelõ és pontos szakértelem,..."

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: