Vállalkozási Akadémia Bt.
Város: 1144. Budapest
Utca: Gvadányi u. 122. 7341
Telefon: 06 1 221-2926
Fax:
Mobil:
GPS: 47.5194  - 19.1363
Weblap: www.v-akademia.hu
E-mail: info@v-akademia.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
Bemutatkozás:
Üdvözlöm, Pósa Gábor vagyok.
 
Két diplomával (mérnöki és kereskedelmi) 1990 óta különböző multinacionális cégek:
 
      -    INTERDEAN GmbH. (CH)
 
      -    CHIQUITA Banana Co. (USA)
 
      -    Oral-B Laboratories Ltd. (USA, A Gillette konszern tagja)
 
képviseleti irodáit hoztam létre és irányítottam. E mellett saját vállalkozásokba is kezdtem, valamint egy amerikai kis és középvállalkozás-fejlesztési rendszerrel is megismerkedtem.
 
A Vállalkozási Akadémiát 1998-ban indítottam, hogy a cégtulajdonosokat segítsem cégépítési, cégfejlesztési munkájukban. Abban, hogy ne csak a vállalkozásukban, hanem a vállalkozásukon dolgozzanak! 
 
Lényegében a központi kérdés az irányítás - legyen az cég, vagy részleg, (vagy emberek). Más az elérendő cél tulajdonos és minden más, a cégben dolgozó (vezető/menedzser és vezetett) számára.
 
Ezért: 
-   Az Önműködő Cég™ a cégtulajdonosoknak segít a cégirányításban
 
Egy cég "önműködése" azt jelenti, hogy a cég képes a tulajdonos személye nélküli működre is. Az "önműködés" nemcsak azért fontos, hogy "..a gép forog, s az alkotó pihen…" megvalósuljon, hanem azért is, hogy ha a tulajdonos nem akar "megszabadulni" a vállalkozásától, továbbra is "benne" akar dolgozni - akkor azt immáron könnyen, feszültségmentesen megtehesse. Hiszen ekkor könnyű a cég irányítása és jut ideje másra is. 
 
-   Az Önműködő Munka™ a vezetőnek, menedzsereknek segít a munkájuk feszültségmentesebb elvégzésében
 
Az "önműködő" munka a vezető számára azt jelenti, hogy sikerül elérnie, hogy emberei megértik és önként elvégzik a rájuk "kiszabott" munkát. Sem Önnek, sem nekik (ez is egyre fontosabb szempont!) nem jelent feszültséget a hatékony és eredményes együtt dolgozás. Bővebben a linkre kattintva olvashat róla.
 
 A TeleAkadémia™ mindkettőjüknek segít a fentiekben. 
 
Sok kisvállalkozó, menedzser egyedül van megoldhatatlannak tűnő problémái megoldásában, és számára szinte elérhetetlen egy szakember, hogy a segítségére legyen. Most elérhetővé válik egy. Bővebben a linkre kattintva olvashat róla.
 
-  A Siker mindannyiunk fontos kérdése. 
 
Szerintem ez mindennek az alapja. Ha érdeklik az e körüli gondolataim, kattintson a linkre.
 
A jó szakember nem az, aki megmondja, hogy a "mit kell csinálni" - ugyanis ez legtöbbször egyszerű és közhelyes. Az igaz segítség az, amikor abban segítenek, hogy "hogyan lehet megcsinálni" - azt, amit meg kell csinálni.
 
Mindez azt jelenti, hogy együtt dolgozunk azon, hogy mindketten "megvalósítsuk, amire vállalkozunk". Én arra vállalkozom, hogy Ön elérje a saját célját. És Ön milyen cél elérésére vállalkozik? Nyereség? Önműködés? Mindkettő? Feszültségmentes irányítás?
 
Mivel Ön személyes megoldást keres, kérem, hogy személyesen győződjön meg, tudok-e segíteni, lépjen kapcsolatba velem.
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: