Ventiv Heallth Magyarország Kft.
Város: 1027. Budapest
Utca: Horváth utca 14. 7271
Telefon: 06 1 214-0657
Fax: 06 1 214-0658
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.ventiv.hu
E-mail: ventiv@ventiv.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állás - munkaerő közvetítők
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

A LEGRÉGIBB...
A céget 1995-ben alapította egy angol, szintén a gyógyszeriparban működő állásközvetítő, munkaerő-kölcsönző cég, RDL Magyarország Kft. néven. Az angol anyacégünket 1997-ben megvásárolta egy amerikai konszern, amely az egészségügy területén tanácsadói, marketing és informatikai szolgáltatásokat nyújt. Ennek a vállalatnak a gyógyszeripari részlege Ventiv Health néven az Egyesült Államokban, Angliában, Német- és Franciaországban valamint Magyarországon közel 5000 főt foglalkoztatott, 2003. óta a Ventiv Health Magyarország Kft. 100%-os magyar tulajdonban van.
2000-ben cégünk felvásárolta a hasonló profilú MedRep Kft-t, amelynek tulajdonosa, Dobrossy Barna egy évig együtt dolgozott velünk.

A LEGNAGYOBB...
A piacvezető gyógyszeripari munkaerő-közvetítő és -kölcsönző cégként az álláskeresők számára biztosítani tudjuk, hogy gyakorlatilag az összes e területen levő munkalehetőség közül segítségünkkel a számukra legmegfelelőbbet válasszuk ki. Így a jelölteknek nem kell külön-külön pályázniuk a cégekhez, e mellett karrier-tanácsadással is segíteni tudunk a döntésben.  Jelenleg a legtöbb Magyarországon működő gyógyszeripari céggel szerződésben állunk, így ha a gyógyszercégnél bármiféle álláslehetőség felmerül, megbízást kapunk az új munkatárs megkeresésére, és mi az adatbázisunkból és az újonnan jelentkezőkből választjuk ki a megjelölt pozícióra alkalmas jelentkezőket. Évente kb. 250-300 pályázót közvetítünk sikeresen gyógayszercégekhez  különböző pozíciókba, az orvoslátogatóktól a menedzserekig.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: