Dokumentum Center 2001 Bt.
Város: 8200. Veszprém
Utca: Egyetem utca 11. 7242
Telefon: 06 88 443-999
Fax: 06 88 443-999
Mobil:
GPS: 47.085  - 17.9091
Weblap: www.dokucenter.hu
E-mail: dokucenter@dokucenter.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Szolgáltatás - reklám, grafika
Bemutatkozás:

Cégünk 1996-ban alakult kis családi vállalkozásként. Célunk volt Veszprém és vonzáskörzetének bérmásolási igényének maximális kielégítése, ezért már a kezdetektől az egyszerű fekete-fehér másoláson kívül a tervrajzmásolás, iratkötések, bélyegző és névjegykártya készítés is a profilba tartozott. Első üzlethelyiségünket hamar kinőttük, mind alapterület, mind tevékenységek körében. Mára a szolgáltatásaink széles skálájával és gépeink teljesítményével bátran állíthatjuk, hogy nem csak a város, de a megye legnagyobb másolószalonjai között képviseltetjük magunkat.

Igyekszünk tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel hozzájárulni ahhoz, hogy az ön elképzelése a legtökéletesebb formában és minőségben valósuljon meg. Partnereink elégedettségének  záloga a határidők folyamatos betartása, a megbízások elvárt színvonalon történő teljesítése, amelyet jól képzett szakembereink biztosítanak.

Online internet-kapcsolatnak köszönhetően e-mail-en eljuttatott anyagát rövid időn belül elkészítjük, így ön rendkívül gyorsan jut hozzá kinyomtatott példányaihoz.

Üzleti filozófiánk:

"Az üzleti siker alapja csak olyan együttműködés lehet, amely mindkét  fél számára egyaránt előnyös és gyümölcsöző."

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: