Bavar Kft.
Város: 2310. Szigetszentmiklós
Utca: Tűzoltó u. 12. 723
Telefon: 06 24 540-870
Fax: 06 24 540-871
Mobil: 06 30 3969-159
GPS:  -
Weblap: www.bavarkft.hu
E-mail: info@bavarkft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - egyéb
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

A Bavar Kivitelező és Szolgáltató Kft. 1995. június. 01. óta folyamatosan működik. A cég tulajdonosi jogait magyar magánszemélyek gyakorolják. A vállalat legfőbb tevékenységi körébe tartozik az épületgépészeti automatika rendszerek komplett kivitelezése, tervezése.

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk megalakulása óta az épületautomatikával foglalkozó hazai multinacionális cégekkel kiemelkedően jó kapcsolatot ápol és a referencia listában említett nagy léptékű projektek kivitelezésében együttműködhettünk velük. A Bavar Kivitelező és Szolgáltató Kft partnere a Magyarországon működő két legjelentősebb multinacionális vállalatnak, név szerint a Siemens Rt. Building Technologies Ágazatának és a Johnson Controls rendszerháznak, valamint elismert szerviz partnere, azaz a fenti cégek termékeit forgalmazzuk, rendszereit programozzuk és szervizeljük.

Cégünk elkötelezett az első osztályú munkavégzés és a megrendelő érdekeinek maximális figyelembe vétele mellett. Saját munkáink esetén fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő minden esetben az adott feladat megoldásához mérten a lehető legjobb minőségű és műszaki tartalmú berendezést a lehető legrövidebb határidővel kapja meg, ugyanis minden esetben hosszú távú együttműködés kialakítására törekszünk. Az újonnan telepített rendszereinkre garanciát vállalunk, a garanciális időn túl igény szerint karbantartjuk, vagy akár üzemeltetjük is a rendszereinket. Ezen filozófiánk egyértelmű bizonyítéka, hogy a cégünk 1995 óta dinamikus fejlődésen ment át. A kezdeti alapító 2 fő helyett ma már 8 fő és kiterjedt alvállalkozói kör felel a munkáink precíz kivitelezésével a maximális vevői elégedettség eléréséért.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: