CRSCOM Kommunikációs Szolgáltató Kft.
Város: 1027. Budapest
Utca: Liptay utca 5. 7216
Telefon: 06 1 212-5176
Fax: 06 1 212-5176
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.crscom.hu
E-mail: info@crscom.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
Bemutatkozás:

Korunk jelszava: a jövő. A jövő meghódításához távlatok és jövőkép kell; nélkülözhetetlen a globális gondolkodás. Társadalmi felelősségünk tudatában elkötelezetten támogatjuk a természeti és kulturális értékek megőrzését szolgáló kezdeményezéseket, amelyek a gazdaságot és az ökológiát igyekeznek harmóniába hozni.
Az életet, amely egyre összetettebbé válik, kölcsönös kapcsolatok és függések hálózata határozza meg. A gazdaság, a politika, a környezet és a művészetek, minden, amit teszünk, hatással van erre a többdimenziós hálózatra.
Képesnek kell lennünk integrált módon gondolkodni és cselekedni. Az eszméknek magukban kell hordozniuk azt a meggyőződést, hogy megállják a helyüket a távoli jövőben is. Korunkban a bizonyosság helyét átvette a feltételezés, a meggyőződését a vélemény. A mi dolgunk, hogy felismerjük a veszélyeket, és felelősen cselekedjünk - mind ügyfeleink, mind a társadalom érdekében.
A tervek megvalósításához alkotókészség, dinamizmus és meggyőzőerő szükségeltetik. A CRSCOM nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, kreatív, elkötelezett partner, amely hatékony párbeszédet ajánl az ügyfelek és a célcsoportok között a bizalom erősítése és fokozása érdekében. 

A CRSCOM magyar kommunikációs ügynökség, amely abban az időben jött létre, amikor az ország demokratikus átalakulása és a szabad piacgazdaság kialakulása megkezdődött. A CRSCOM önálló kommunikációs iroda, amely a világ egyik legnagyobb, egyben legfiatalabb kommunikációs hálózatához, az Euro RSCG Worldwide-hoz tartozik.
A CRSCOM kommunikációs és PR szolgáltatásokat nyújt helyi és nemzetközi szinten, a partner nemzetközi hálózaton keresztül az egész világon.

A CRSCOM 1993-ban alapított magyar kommunikációs ügynökség, kezdetben az EUROCOM Corporate & PR Holding képviseleti irodája, ma az EURO RSCG International Communications csoporttal együttműködve szolgálja az erősödő magyar piacon jelenlévő ügyfelek igényeit a kommunikáció és közösségi kapcsolatok területén.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: