Thermo-Séd Bt.
Város: 8200. Veszprém
Utca: Budapest út 72. 7213
Telefon: 06 88 406-965
Fax:
Mobil:
GPS: 47.096  - 17.9199
Weblap: www.termosed.hu
E-mail: termosed@termosed.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Cégünk műanyag nyílászárók gyártásával, forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. A ThermoSéd öt éves múltra visszatekintő, jól működő, folyamatosan fejlődő dinamikus vállalkozás.

Üzemterületünkön, korunk technológiai követelményeinek és környezetvédelmi elvárásainak megfelelően, a legkorszerűbb gépekkel és gyártósorokkal dolgozunk.

Célunk piaci pozíciónk megerősítése kiváló minőségű termékek gyártásával, megrendelőink határidőre történő gyors és pontos kiszolgálásával.
A ThermoSéd kizárólag a belgiumi Deceuninck cég Zendow márkanevű, öt légkamrás profilrendszerét használja, amely hő- és hang-szigetelés szempontjából a legkiválóbb tulajdonságokkal rendelkezik.

Megrendelőink kívánsága és igényei szerint, méretre gyártjuk a kívül belül elegáns, színkialakításban egyedi, hosszú élettartamú, biztonságos és optimálisan hang- és hőszigetelt nyílászárókat.
Beszállítóink nagy múltra visszatekintő európai cégek, mint például a Deceuninck, Siegenia-Aubi, Schüring, VBH, Szilánk Rt. és mások.

Hőszigetelés

A Zendow profilrendszer átgondolt szerkezeti kialakítása (70 mm beépítési mélységű) jobb hőszigetelési eredményt nyújt, a hasonló méretű más nyílászáróknál. Cégünk kizárólag fokozottan hőszigetelt üveget szerel az általunk gyártott nyílászárókba. Min.: Ug(K)=1,4W/m2K

Hangszigetelés

A műanyag kiváló hangszigetelési tulajdonságait kihasználva - az alkalmazott gumitömítéssel s megfelelő hangszigetelő üvegbetéttel -, nyílászáróink tökéletes csendet biztosítnak.

A Zendow profilok, a vízzáróság és a szélállóság területén is megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek. A vizsgálatok szerint, a talajfelszinttől számított 140 méter magasságig, valamennyi beépítési szabványnak eleget tesznek - a világon egyedülálló módon.
A ThermoSéd szakembergárdája - a gyártási folyamat előtt, alatt és ezt követően - naponta ellenőrzi a termékek méreteit, színét, ütéssel, szembeni ellenálló-képességét, továbbá a nyílászárók kiszállítás előtti kifogástalan működését.

Cégünk a jogszabályokban előírt szavatossági és garanciális időt vállalja - amennyiben a vevő a kezelési és karbantartási útmutató szerint jár el.

A Deceuninck cég saját terméke a keményített PVC, amelyből a hosszú élettartamú profilok készülnek.
A fehér szín tisztaságának és univerzális felhasználhatóságának köszönhetően, sokáig ez volt a legnépszerűbb színű nyílászáró.

A nyomtatott-mintás akrilát fóliabevonat a profiloknak faszerkezet-jelleget kölcsönöz. UV-sugárzásra ellenálló. A Deceuninck cég folyamatosan újítja a kínálatát

Az univerzális ütközőtömítési rendszer egyedülálló és optimális geometriai megoldás, amely alkalmazkodik a profil kialakításához. Kiváló minőségű anyagból készül. A tömítés beillesztése már a profil gyártása során megtörténik, így garantálva a beillesztés állandó kiváló minőségét. A profil térbeli szerkezete, a horony lejtős kialakításának köszönhetően tökéletes és megbízható vízelvezetést eredményez. Ennek a rendszernek köszönhetően egy száraz zóna keletkezik, amely védi a körbefutó fém vasalati elemeket.
A díszítőelemek - könyöklők, osztók, csatlakozó elemek - átgondoltak, visszafogottak, elegánsak. A kamrás és habosított ablakpárkányok méretre készülnek.

Bemutatató termünkben a kiegészítők széles skáláját kínáljuk:

Árnyékolástechnika:

-redőny, reluxa, szalagfüggöny, pliszé, napellenző.

Szellőztető rendszerek:

-automata és manuális klímabox.

Üvegek:

-katedrál és biztonsági üvegek széles választéka.

ThermoSéd-referenciák 

-Zirci polgármesteri hivatal

-Veszprémi Egyetem központi kollégiuma, földszint

-Faluház (Bakonybél)

-Martin-társasházak, Veszprém, 172 lakás

-Bakonyművek lakópark, Veszprém

-Pomher Fürdőszobaszalon, Pápa

-Fog-Ház, fogászati klinika bővítése, Veszprém

-Pilinszky János Általános Iskola, Balatonkenese

-és számos családi ház és panel-lakás.

A nyílászárók tökéletesen idomulnak az építmény és a belső terek stílusához, a megrendelő igényei szerint, méretre, készülnek.
A ThermoSéd által gyártott és forgalmazott nyílászárók, kívül belül elegáns vonalvezetésükkel, a hagyományos és a korszerű építészeti stílusokhoz egyaránt alkalmazkodnak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: