Autó-Tech 2003 Bt.
Város: 8200. Veszprém
Utca: Hold utca 14. 7210
Telefon: 06 88 404-160
Fax: 06 88 404-160
Mobil:
GPS: 47.1014  - 17.9249
Weblap: www.auto-tech2003.hu
E-mail: auto-tech@auto-tech2003.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Cégünk 2003 szeptemberétől Auto-Tech 2003 Bt néven folytatja tevékenységét.
Az egy évtizedes tapasztalat garancia arra, hogy meglévő és leendő ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk. Munkánk során nagy figyelmet fordítunk annak precíz elvégzésére, hiszen az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám, amit garantál továbbá a felhasznált anyagok minősége is. Ezt azok a márkakereskedők is így gondolják, akik ránk bízzák új gépjárműveik extrákkal történő felszerelését.

Foglalkozunk autó és motorkerékpár riasztó, központi zár, ablakemelő, autó hifi forgalmazással, beszereléssel, javítással. Pannon GSM hivatalos beszerelő műhely és SAL AUDIO hivatalos viszonteladók vagyunk.
Műhelyünkben ahol a kis Polszkitól az S osztályos Mercédeszig mindenféle autó járt már egyéb elektromos javítást és beszerelést is vállalunk, mint például indításgátló, ködlámpa, vagy éppen tolatóradar.

Üzletünk kínálatában megtalálhatók a különféle rádió, telefon antennák, átalakítók, hifi szereléshez szükséges kábelek, biztosítékházak, tápelosztók, saruk, kondenzátorok, és közel 100 különféle hangszóró típus.
Abban az esetben, ha valaki házi mozi vagy hifi hangfalait saját kezűleg szeretné elkészíteni, szintén jó helyen jár nálunk, mert a SAL AUDIO nagy hangszóró választékával, és kész hangfal terveivel segítünk a megépítésben.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: