Unió Nyelviskola Bt.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Várkörút 46. 7201
Telefon: 06 22 503-527
Fax: 06 22 503-526
Mobil:
GPS: 47.189  - 18.4136
Weblap: www.unionyelviskolafehervar.hu
E-mail: unioisk@enternet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Oktatás - felnőtt képzés
        *  Oktatás - nyelvoktatás
Bemutatkozás:

Iskolánk célja, hogy tanulóink viszonylag rövid idő alatt olyan nyelvtudással kerüljenek ki az iskolából, mellyel a hétköznapi élet minden területén megállják a helyüket és gátlások nélkül, folyékonyan tudjanak kommunikálni az adott nyelven – szóban és írásban egyaránt.
Tanulóink kilenc egymásra épülő szinten tanulhatják a nyelveket, egy-egy szint 60 órát foglal magába. Minden szint egy szóbeli és egy írásbeli házi vizsgával zárul, tehát a nyelvvizsgának már alapos vizsgarutinnal lehet nekivágni.

Az első négy kezdő szint elvégzése után hallgatóink képesek lesznek megértetni magukat alapvető szituációkban (például telefonos beszélgetés során, boltban, repülőtéren, bankban étteremben). Ilyenkor lehetőség van alapfokú nyelvvizsga letételére, melyre igény esetén külön nyelvvizsgafelkészítő kurzus keretében felkészítjük hallgatóinkat.

A középhaladó szintek során már képesek lesznek hosszabb eszmecserére olyan témákban is, mint például a környezetvédelem, bűnmegelőzés, természeti jelenségek, média, satöbbi. Szintén lehet jelentkezni vizsga-felkészítő kurzusra melynek célja, hogy tudásukat konkrét nyelvvizsga-feladatok segítségével mélyíthessék el, illetve célirányosan felkészülhessenek a szóbeli és írásbeli nyelvvizsgára.
A tanfolyamok elvégzése után tanulóinknak lehetősége van angol nyelvből Trinity (államilag és nemzetközileg elismert) vagy Pannon (csak államilag elismert); német nyelvből pedig ÖSD (államilag és nemzetközileg elismert) vagy Pannon (csak államilag elismert) nyelvvizsga letételére.

Oktatott nyelvek: angol, német, spanyol

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: