Mindworks-Networking Kft.
Város: 8200. Veszprém
Utca: Kossuth Lajos u. 6. IX/57 7169
Telefon: 06 88 443-839
Fax:
Mobil: 06 20 546-8468
GPS: 47.0932  - 17.9103
Weblap: www.mindworks.hu
E-mail: feher.janos@mindworks.hu
Tevékenységi körök:
        *  Oktatás - tanfolyamok
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Az informatika egy kiszolgáló, munka- és termeléstámogató ágazat, rengeteg, folyamatosan bővülő lehetőséggel. Egy informatikus egy átlagos munkanapjának negyedét önmaga fejlesztésével tölti, hogy meg tudjon felelni egy olyan ipar követelményeinek, ahol egy termék átlagos életciklusa 6 hónap. Ez a feszített tempó rendkívüli megterhelést jelent a cégek számára, amelyet hatékonyan megoldani csak egy üzleti ügyvitelre szakosodott cég képes.

Cégünk, a Mindworks-Networking Betéti Társaság két belföldi tulajdonos részvételével. Célunk olyan minőségi termékek és szolgáltatások nyújtása, amelyek megrendelőinknek optimális eredményt nyújtanak. Termékpalettánk lefedi mind a kis- és középvállalati, mind a magánszektort, melyek szolgáltatásainkkal kombinálva teljeskörű megoldásokat kínálnak a vállalati informatika, e-business és e-learning területeire.

2003-ban nyitottunk az irodai ügyvitel területére, megnyitottuk irodatechnikai szervízünket és értékesítési felületeinket. Ettől az évtől elmondhatjuk: sikerült létrehoztuk és egybegyűjtöttük mindazt az infrastruktúrát és tudást, amellyel egy vállalat vagy vállalkozás teljeskörű ügyvitelét fel tudjuk vállalni, a marketingen, a vállalati információs hálózaton és telekommunikáción át az irodatechnikáig és bútorokig. Segítségünkkel partnereinknek csak a lényeges feladatokkal kell foglalkoziuk.

2004-ben jelentős lépéseket tettünk az oktatási tevékenységünk minőségének javítása érdekében, 60 m2-rel növeltük oktatótermünket, amelyet 15 korszerű számítógéppel szereltünk fel, ügyfélfogadó helységünk is 30 m2-re növekedett.

2005-re a megnövekedett tőkénk okán cégformaváltást, illetve minőségbiztosítási rendszerek sorának bevezetését tervezzük, hogy Önöket minden eddiginél jobban tudjuk kiszolgálni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: