Jenei Kft. - Építők Áruháza
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Deák Ferenc u. 16-18. 7096
Telefon: 06 34 324-412
Fax: 06 34 309-146
Mobil:
GPS: 47.5468  - 18.4446
Weblap: www.jenei-kft.hu
E-mail: epitok@jenei-kft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - konyha
        *  Építőipar - épületgépészet
        *  Építőipar - fürdőszoba
        *  Építőipar - villanyszerelés
        *  Kereskedelem - szerszám, alkatrész
Bemutatkozás:

JENEI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Jenei Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 2004-ben alakult, 20 éve működő vállalkozás átalakulása folytatásaként.
Két áruházat üzemeltetünk, az egyiket Tatabányán, ÉPÍTőK ÁRUHÁZA néven, amelyben a befejező szakipari munkák anyagain kívül megtalálhatóak mind a szakemberek, mind a barkácsolók részére a jó minőségű szerszámok, gépek. Az épületgépészeti áruválaszték teljes körű,
kapható vízvezeték,- csatorna,- fűtésszerelés és szerelvényezés anyaga, villanyszerelés és világítástechnika, fürdőszoba berendezés és felszerelés. Üzletünk szerződött partnere egy nemzetközi kereskedelmi láncolatnak, amely lehetőséget teremtett még szélesebb áruválasztékra és kedvező árakra.

Munkatársaink SZAKTUDÁSA biztos segítséget és megoldást jelent bármilyen műszaki kérdésben!

Másik áruházunk a formájáról elnevezett DONGA ÜZLETHÁZ, amely Vértesszőlős - Tatabánya határán, a Mc Donalds mögött helyezkedik el. Fő profilja minőségi bútorok értékesítése, nagy burkolat (járólap, csempe) és fürdőszoba felszerelés, berendezés teszi szélessé a kínálatot. Készletről és megrendelésre teljes építőanyag választékot biztosítunk kedvező árakon.

Az épületben bérlőként elhelyezkedő DIEGO és a szomszédságban lévő KERTÉSZETI ÁRUDA együttesével elmondhatjuk, hogy a pincétől a padlásig berendezve mindent megtalálhatnak egy helyen a kedves érdeklődők. Egyeztetett időpontban ingyenes építési, lakberendezési tanácsadást tartunk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: