Kvalitat Team Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Gál István ltp. 526. 7092
Telefon: 06 34 336-628, 06 34 510-270
Fax: 06 34 510-271
Mobil:
GPS: 47.5626  - 18.4175
Weblap: www.kvalitat-team.hu
E-mail: kvalitat@kvalitat-team.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épületgépészet
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - klíma
        *  Szolgáltatás - tisztítás, takarítás
Bemutatkozás:

Válalkozásunk 1992-ben alakult meg mint a Kvalitat Közkereseti Társaság. A cég fő profilja akkoriban az épületgépészeti kivitelezés volt: a víz-, gáz-, fűtésszerelés. Az egyre szaporodó megrendeléseknek köszönhetően 1997-ben megalakítottuk a Kvalitat Team Kft.-t, mely egyre több szakembernek adott munkát. A telephely Szomódon található, de az ügyfeleket a cég tatabányai irodájában fogadják.

A megrendelői igényekhez igazodva a későbbiekben már a tervezés is bekerült a vállalkozás szolgáltatásai közé, amely az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány megszerzésével egy időben, 1999-ben történt. 2003 májusában tovább bővült a kínálati paletta, hiszen a SWEP Hungária Kft. Kompakt hőközpont gyártását is teljes egészében átvette a vállalkozás.
A Kft. megrendelői körében egyaránt találkozhatunk patinás, jó nevű cégekkel és lakossági fogyasztókkal is. Ezen kívül a belső víz-csatorna-, központi futés-, gázvezeték- szerelés, technológiai csővezetékek üzembehelyezése, hűtés, klíma és szellőzés kivitelezése, csővezetékek hőszigetelése tartozik a társaság profiljába. Az e tevékenységi körhöz tartozó valamennyi szolgáltatást megtalálhatják a cég megrendelői: a karbantartástól a gyártáson át az installációig, a beüzemelésig. A teljes körű igény-kielégítés érdekében az épületgépészeti feladatokhoz kapcsolódó villanyszerelési munkákat is megrendelhetik itt az érdeklődők, sőt az épületautomatika és épület-felügyelet terén sem tudnak lehetetlent kérni a céghez fordulók. A vállalkozás számos referenciamunkával dicsekedhet. A megyén túllépve az ország több pontján találkozhatunk munkájukkal. Kerecsenden, Szekszárdon borászatok hűtését-fűtését oldották meg, kompakt hőközpontjaik az ország számos városában megtalálhatók pl. Budapesten, Kazincbarcikán. Szűkebb hazánk megrendelői között szép számmal akadtak oroszlányi továbbá a Tatabányai Ipari Parkban működő üzemek, de az erőműi lakótelep távhőrekonstrukciójában is részt vett. Az elvárásoknak történő folyamatos megfelelés érdekében a legújabb, MSZ EN ISO 9001:2001-es szabványok szerint végzi a kivitelezést a Kvalitat Team Kft. A társaság vezetoi optimistán tekintenek a jövőbe: bízva abban, hogy a magyarországi távhőpiac fellendülés előtt áll. Ehhez azonban szükség van arra is hogy a gazdaságpolitikai döntéshozók mind a nagyfogyasztók mind a lakosság érdekeit messzemenőkig figyelembe vegyék és egyeztessék. A jól prosperáló cég sikerének titka nemcsak a legkorszerűbb berendezések, kéziszerszámok, technológiák, számítógépes bázis és szoftverek használatában, hanem legalább ilyen mértékben a vállalatfilozófiában is rejlik. Itt ugyanis a garanciaidő letelte után is figyelemmel kísérjük az általunk értékesített termék sorsát.

A Kvalitat Team Kft. tevékenységi köre igen széles körű:

- Épületgépészeti és elektromos tervezés AutoCAD programmal,
   igény szerinti színes vagy fekete fehér nyomtatásban

- Blokk hőközpontok szerelése, gyártása, telepítése, beüzemelése

- Lemezes hőcserélők vegyszeres tisztítása (vízkőmentesítése)

- Hőközpontok, kazánházak automatizálása, távfelügyeleti rendszer kiépítése

- Épület üzemeltetés, kazánok, hőközpontok távfelügyelete

-Technológiai üzemvitel kiszolgálása, gépek berendezések ellenőrzése,
   karbantartása, kalibrálása

- Épületgépészeti kivitelezések

- belső víz-csatorna szerelés

- központi fűtés szerelés

- gázvezeték szerelési munkák

- technológiai csőovezetékek szerelése

- klíma és légtechnikai kivitelezés

- hűtés szerelés, csővezetékek hőszigetelése

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: