Masztodon Kft.
Város: 1144. Budapest
Utca: Gvadányi út 67. 7087
Telefon: 06 1 788-5596, 06 1 788-5597, 06 1 468-3167
Fax: 06 1 363-1701
Mobil:
GPS: 47.5165  - 19.1438
Weblap: www.masztodon.hu
E-mail: masztodon@masztodon.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - látványtechnika, dekoráció
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
Bemutatkozás:

A Masztodon Kft. - 100%-ban magyar tulajdonú cég - 1995. óta van jelen a hazai rendezvényszervezés piacán. Teljes körű tevékenységünkkel olyan egyedi, komplex megoldásokat kínálunk, amelyek a megrendelők számára, magas színvonalon megvalósult, különleges, kellemes emlékként rögzülnek. A koncepció kidolgozásától a megvalósításig a gyors és hatékony kommunikáció professzionális szervezéssel párosul. Célunk, hogy megrendelőink és meghívott kedves vendégei szolgáltatások helyett emlékezetes élményekkel gazdagodjanak és szívesen gondoljanak vissza a kellemes estére.

Eredményeinket célorientált piaci tevékenységünknek és megbízhatóságunknak köszönhetjük.

Cégfilozófiánk

A Masztodon Kft. folyamatos technikai és humánerőforrás fejlesztésével törekszik teljes körű minőségi szolgáltatások nyújtására, újabb ötletekkel gerjeszti a piaci keresletet, szem előtt tartva a mindenkori törvényi és európai uniós szabályozásokat és előírásokat.

Csapatunk

Munkatársaink szakirányú végzettséggel rendelkeznek, projectjeinket sok éves tapasztalattal rendelkező kreatív és szervező munkatársakkal tervezzük és bonyolítjuk le. Büszkék vagyunk szakképzett hang - és fénytechnikusainkra, akik segítségével évente min. 500 rendezvény sikeres lebonyolításánál bizonyíthatjuk felkészültségünket és szaktudásunkat.

Miért minket válasszon?

· Saját eszközparkkal rendelkezünk

· Pozitív értékarányos szolgáltatást nyújtunk

· Gyorsaság, rugalmasság, megbízhatóság jellemző ránk

· Az egyéb szolgáltatások területén folyamatosan versenyeztetett beszállítói bázist alkalmazunk

Szolgáltatásaink

Kreatív koncepciótól a megvalósításig

Rendezvényeinken a magas színvonalú szolgáltatás alapkövetelmény. Fontos számunkra, hogy megismerjük ügyfeleink vállalati hagyományait és motivációit, és olyan egyedi megoldásokat nyújtsunk számukra, amelyek a megfelelõ célcsoportok felé hatékonyan kommunikálják az aktuális üzenetet és összhangban vannak a cég más kommunikációs csatornáin közvetített image-dzsel is.

Rugalmas hozzáállásunkkal szeretnénk kivívni partnereink hosszú távú együttműködését, amely során a rendezvények kreatív konceciójának kidolgozásától kezdve a teljes körű lebonyolításig elvégezzük a megbízást. Mi nem ismerünk lehetetlent! Kapcsolatainkban a kölcsönös bizalom kiépítésére törekszünk, munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra.

Tevékenységi köreink

Rendezvényszervezés

Vállaljuk mindenféle rendezvény teljes körű lebonyolítását a koncepció kidolgozásán át a rendezvény megvalósításáig. Tevékenységünk a rendezvényszervezés minden apró részletére kiterjed.

Háttérszolgáltatások

Egy rendezvény sikere a kiszolgáló személyzeten és technológián nagy mértékben múlik. Cégünkre a háttértámogatások minden szintjén nyugodtan számíthat.

Egyedi technikai megoldások

Saját eszközparkkal rendelkezünk, amely felöleli a színpad-, fény- és hangtechnika teljes skáláját.

video trailerek

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: