LLoyd Consulting Kft.
Város: 1027. Budapest
Utca: Margit krt 12. 7030
Telefon: 06 1 212-5221
Fax: 06 1 212-5221
Mobil:
GPS: 47.5144  - 19.0359
Weblap: www.lloydcon.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Ingatlan - beruházás, ingatlanfejlesztés
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

A Lloyd Consulting Kft. 2000-ben jött létre, azzal a céllal, hogy a magyar ingatlanpiacra való bekapcsolódása révén segítséget nyújtson mindazoknak, akik jelenleg és a jövőben partnereink kívánnak lenni.

Megalakulásunk óta a hazai ingatlanpiac egyik legsikeresebb és legdinamikusabban fejlődő irodájaként működünk. Ezt mutatja az is, hogy a minél kényelmesebb ügyintézésünk érdekében igyekszünk komplex szolgáltatást, mindenre kiterjedő tanácsadást nyújtani ügyfeleink számára az ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával kapcsolatban.

Az ORIGO Ingatlanbörze Egyesülés tagjaként 160 partneriroda kínálatából biztosítjuk ügyfeleink részére a megadott paraméterek alapján ajánlatainkat.

Cégünk mindenre kiterjedő szolgáltatást igyekszik nyújtani az ingatlan hasznosításához kapcsolódó megannyi területen. A cég tulajdonosainak és munkatársainak szakmai tudása és elhivatottsága garanciát nyújt arra, hogy régi és új ügyfeleink minden elvárásának megfeleljünk.

Szolgáltatásaink

A Lloyd Consulting Kft. fő profilja a lakóingatlanok hasznosítása.
Elsősorban budai, zöldövezeti lakások és luxus családi házak, valamint belvárosi nívós lakások értékesítésével és bérbeadásával foglalkozunk.
Munkatársaink teljes körű felvilágosítást adnak a szóban forgó ingatlanokról, előre egyeztetett időpontban azokat gondos szervezés után személyesen mutatják be vevőink/bérlőink részére. Irodánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy összhangba hozza a keresés – ajánlat közötti harmóniát, így lerövidítve az erre fordítandó időt.
Angolul, németül, oroszul beszélő munkatársaink külföldi ügyfeleinknek saját gépkocsi igénybevételével, „háztól – házig szolgáltatást nyújtanak”, így kívánjuk elkerülni a helyismeret hiánya miatti kényelmetlenségeket.

Befektetői partnereink számára nemcsak a legmegfelelőbb befektetési ajánlatok felkutatásában vagyunk partnerek, hanem azok mielőbbi hasznosításában is.

Sikerünk kulcsa és ügyfeleink elégedettségének záloga a jó együttműködés, a kiváló kommunikáció, a magas szakmai színvonalon teljes körű jogi garancia mellett végzett munka és nem utolsósorban a diszkréció. Ha Ön ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, forduljon bizalommal a Lloyd Consulting Ingatlanforgalmazó és Befektetési Tanácsadó Kft.-hez.
Kérjük keressen fel bennünket irodánkban személyesen, telefonon, faxon, levélben vagy e-mailben.

  • Ingatlan bérbeadására vonatkozó adózási szabályok
    A lakóingatlan bérbeadása és az Áfa.
    A lakóingatlan bérbeadása tárgyi adómentes tevékenység, tehát az Áfát sem felszámolni, sem befizetni nem kell. Áfát akkor sem számítunk fel, ha a lakóingatlant iroda céljából bérlik. Mindig az a döntő, hogy a tulajdoni lapon mi szerepel. Ha a tulajdoni lapon az ingatlan lakóingatlanként van nyilvántartva, akkor bármilyen célú felhasználás esetén a tevékenység tárgyi adómentes.

A lakóingatlan bérbeadásához szükséges adószám. A bérleti szerződések szerint a cégek a bérleti díjat számla ellenében tudják utalni a tulajdonosnak. Tehát a tulajdonosnak a lakhelye szerinti APEH hivatalban szükséges egy adószám kiváltása. Ügyelni kell arra, hogy a bérbeadó nem egyéni vállalkozó lesz, hanem csak a lakóingatlan bérbeadására kéri az adószámot, mely tevékenység nem tb köteles.

  • A lakóingatlan bérbeadása és az SZJA.
    1999-ben az adótörvény a lakóingatlan bérbeadását a forrásadóra kötelezett tevékenységek közé sorolta. Ez azt jelenti, hogy a bevétel 20 %-át kell személyi jövedelemadóként befizetni, egyéb jövedelmekkel nem vonódik össze.
    Bevételnek számít a rezsitérítés is, mert a cégek erről külön számlát kérnek. Célszerű ezért a bérleti időszak alatt a rezsiszámlákat (telefon, gáz, villany, stb.) ideiglenesen a bérlő nevére átíratni.
  • Jogi tanácsadás bérleti szerződések kötéséhez
    A bérleti szerződések egyik kényes pontja, ha a bérleti szerződésben foglaltakat a bérlő nem tartja be, nem fizet bérleti díjat, s a helyiséget felmondás ellenére sem hagyja el. Ha a bérleti szerződést nem közjegyzői okiratban kötötték, akkor a helyiség kiürítése érdekében a bérbeadónak pert kell indítania a bérlő ellen. A bérbeadó a bérlőt a helyiség birtokbaadására kötelező jogerős bírósági ítélet alapján indított végrehajtási eljárás eredménye képpen juthat a helyiség birtokába.
    Egyszerűbb a helyzet akkor, ha a felek a szerződést közjegyző közreműködésével, közjegyzői okiratban kötötték meg. A bérbeadó a szerződést közjegyző útján mondhatja fel, azaz a felmondást közjegyzői okiratba foglaltatta, valamint annak közlésével közjegyzőt bízta meg. Ekkor peres eljárásra nincs szükség. Közjegyzői okirat alapján a bérlő a felmondási határidő lejártával nyomban a végrehajtás elrendelését kérheti a helyi bíróságtól. 
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: