Petralux Kft.
Város: 1086. Budapest
Utca: Fiumei út 16. 7029
Telefon: 06 1 323-5111
Fax: 06 1 323-5111
Mobil:
GPS: 47.4969  - 19.083
Weblap: www.petralux.hu
E-mail: petralux@petralux.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

A Petralux Szolgáltató Kft. közel 10 éve tevékenykedik Magyarországon. Fő célkitűzése, hogy az Olaszországban hagyományos kegyeleti szokásokat megismertesse és meghonosítsa hazánkban, illetve olyan kegyeleti termékek forgalmazása, amelyek egy magasabb szintű minőségi igényt elégítenek ki. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy termékeink mindenki számára elérhetőek, megfizethetőek legyenek, ezért árainkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.
Budapesten és az ország számos temetőjében minden típusú síremlékre elektromos örökmécsesek telepítését és üzemeltetését végezzük, de tevékenységünk része a bronz kegyeleti termékek forgalmazása és szerelése, valamint diófa és mahagóni koporsók értékesítése is.

A Kft. tulajdonosai 10 évvel ezelőtt nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy olyan szolgáltatást próbáltak meg bevezetni Magyarországon, amely semmilyen hagyománnyal nem rendelkezett, és teljesen ismeretlen - ugyanakkor idegen is volt a hazai temetkezési szokásoktól. Ez a szolgáltatás, amelyet Magyarországon egyedül cégünk nyújt, nem más mint, a síremlékekre szerelhető elektromos örökmécsesek telepítése és üzemeltetése.
Mára már elmondhatjuk, hogy munkánkat nem végeztük hiába, hiszen Budapesten és vidéken összesen 12 temetőben vagyunk jelen. Kiemelném Budapesten az Óbudai temető 26-os parcelláját, ahol már a parcella tervezésekor is figyelembe vették szolgáltatásunkat.

Milyen előnyei vannak az elektromos örökmécsesnek?
- esztétikus
-  praktikus, hiszen az év 365 napján, a nap 24 órájában biztosítjuk a világítást, így gyakorlatilag elkerülhető az a sok kis apró kellemetlenség, amelyet sajnálatos módon sokan megtapasztalhattunk, amikor szeretteinkhez kilátogattunk a temetőbe, megpróbáltuk elhelyezni a hagyományos kis mécsesünket és "háborút" vívtunk a széllel, esővel, vagy egyszerűen nem találtuk a gyufát, hogy meggyújtsuk a gyertyát
-  az elektromos vezetékek a föld alatt kerülnek kiépítésre a síremlékig, így a felszínen kábel nem látható

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: