SzondaPhone Telemarketing Kft.
Város: 1096. Budapest
Utca: Thaly Kálmán utca 39. 7021
Telefon: 06 1 467-5520
Fax: 06 1 236-1293
Mobil:
GPS: 47.482  - 19.078
Weblap: www.szondaphone.hu
E-mail: info@szondaphone.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
        *  Szolgáltatás - marketing, pr
Bemutatkozás:

A megfelelő kommunikáció lényeges szerepet játszik egy cég arculatának kialakításában. Óriási jelentőséggel bír az a tényező, hogy a telefonos kapcsolattartás során milyen kép alakul ki a vállalatról leendő vagy meglévő ügyfeleiben.

Amennyiben a hívott fél érdeklődését sikerül felkelteni a termék iránt, illetve a telefonáló kérdésére gyors, szakszerű és udvarias választ kap, szívesen marad hosszú távon is megrendelő vagy együttműködő partner; ám ha a szolgáltatás színvonala elmarad a várttól, valószínűleg a konkurenciához fordul majd.

Épp ennek elkerülésében kívánunk segítséget nyújtani: szakértelmünkkel, képzett operátori gárdánkkal és fejlett call center technológiánkkal az Ön rendelkezésére állunk, hogy újabb és újabb ügyfelek ismerhessék meg cégét és termékeit, illetve, hogy kiszolgáljuk jelenlegi partnereinek igényeit.

Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha jobban meg szeretné ismerni vásárlóinak, megrendelőinek igényeit, véleményét; ha választ szeretne kapni a miértekre és hogyanokra; ha ki szeretné deríteni, hogy kiknek a köréből kerül ki célközönsége. Kérdéseire az olcsó telefonos kutatás keretein belül gyorsan választ kaphat. Képzett és tapasztalt munkatársaink a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig minden kutatási feladatra felkészülten várják megrendeléseit.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: