Intellrobot Audit
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Mártírok útja 81/A 6994
Telefon: 06 34 512-762
Fax: 06 34 512-761
Mobil:
GPS: 47.5799  - 18.4054
Weblap: www.intellrobot
E-mail: intellrobot@intellrobot.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - adótanácsadás
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - könyvelés, könyvvizsgálat
Bemutatkozás:

TÖRTÉNETÜNK
- társaságunk 1991 októberében kezdte tevékenységét, mint az Intellrobot Befektetési Tanácsadó Rt helyi irodája. 1993 óta önálló formában, 70-30 százalékban magyar és német tulajdonban működünk, évről-évre folyamatosan bővülő ügyfélkörrel, fejlett eszközökkel, képzett szakemberekkel nyújtjuk széleskörű, megyénk határain is átnyúló szolgáltatásainkat.

EREDMÉNYEINK
- stabil, munkánkkal elégedett ügyfélkörünk értékeli a kor technikai követelményeinek követését, munkatársaink tapasztaltságát, tudásának naprakészségét, fiatalos dinamizmusát, a szolgáltatások több nyelven (angol, német) igénybe vehetőségét.

REFERENCIÁINK
- elsősorban a középmérethez sorolható, elsősorban holland, német és osztrák tulajdonú vegyes vállalatok és magyar valamint Japán érdekeltségek, az ipar, az építőipar, a kis- és nagykereskedelem, a szolgáltatások és az információ technológia területéről.

CÉLJAINK
- teljes körű, magas színvonalú szolgáltatásainkkal, szolid üzletpolitikánkkal a nemzetközi és magyar gazdasági, számviteli standardok alkalmazását, valamint ügyfeleink információs igényeinek hatékony kiszolgálását tekintjük legfőbb célkitűzésünknek, ezáltal is növelve részesedésünk közepes méretű vegyes vállalatok piacán.

ESZKÖZEINK
- a hatékony működés érdekében folyamatosan fejlesztjük számítástechnikai eszközeinket és rendszereinket (MVE Libra -Mérleg, Likvid, Bér, Állóeszköz, Számla, Anyag, Info- Novell, Star Office, ARCServe, FAXserve, Innoculan, Triton, stb. Kiemelten kezeljük az adatbiztonság kérdését, hangsúlyt fektetünk a szükséges szakmai dokumentációk beszerzésére, fokozott gondot fordítunk az egészséges munkavégzés feltételeinek megteremtésére és a jó csapatszellem ápolására.

Tevékenységeink:

KÖNYVELÉS
- teljes körű számviteli tevékenységet látunk el, amely tartalmazza a szükséges bevallások, mérlegek, beszámolók készítését is. Naprakész nyilvántartásunk biztosítja ügyfeleink részére, hogy adataikhoz 05:00 és 23:00 óra között bármikor hozzáférhessenek.

ADÓTANÁCSADÁS
- partnereink rendelkezésére állunk adózási, adótervezési kérdéseik, felmerült problémáik hatékony és gazdaságos megoldására.

BÉRSZÁMFEJTÉS
- teljes körű bérszámfejtési és járulék elszámolási szolgáltatás, mely a bérek és adók kalkulációján túl tartalmaz minden szükséges, előírt társadalombiztosítási és nyugdíjpénztári bejelentést, bevallás elkészítést, benyújtást is.

ÜZLETI TANÁCSADÁS
- közreműködünk üzleti tervek kialakításában a kezdeti felmérésektől a stratégia kialakításán és a teendők meghatározásán, folyamatos ellenőrzésén át a megvalósult eredmények értékeléséig minden szinten és minden munkafázisban.

CONTROLLING
- vállaltirányítási tanácsadás, átvilágítás, támogatás

BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS
- pénzügyi, befektetési szakembereink stratégiai döntésekhez nélkülözhetetlen tanácsadási, értékelési és más pénzügyi tanácsokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére.

KONZULTÁCIÓ
- Bármilyen, tevékenységünkhöz kapcsolódó kérdésben szívesen állunk partnereink rendelkezésére konzultáció, tanácsadás, bemutató jellegű szolgáltatásainkkal egyaránt.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: