5 M Marketing Iroda
Város: 1096. Budapest
Utca: Thaly Kálmán utca 56. 6989
Telefon: 06 1 215-4583
Fax: 06 1 215-4583
Mobil:
GPS: 47.4824  - 19.0782
Weblap: www.5m.hu
E-mail: budapest@5m.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - kutatás, fejlesztés
        *  Szolgáltatás - marketing, pr
Bemutatkozás:

Az „5M” Marketing Iroda szakmai társulás 2000-ben azzal a céllal alakult, hogy Megbízói (kis- és középvállalkozások) számára teljes körű marketingszolgáltatást nyújtson.

A cégcsoport tagjai saját területükön több éves szakmai tapasztalattal és a piacon elért eredményekkel rendelkeznek, és az „5M” Marketing Iroda keretein belül komplex projektekben vállalnak részfeladatot.

Az „5M” Marketing Iroda tagjai és vezetői több mint tíz éve dolgoznak a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban, illetve szolgáltatás területén.

A referenciák nem csak projektek, hanem eredménnyel megvalósult feladatok, melyek során a siker érdekében a cég olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik csapatmunkában példaértékű piaci értékeket teremtenek.

Célunk:

-hogy a piackutatástól a termékfejlesztésen keresztül az értékesítés és promóciók megszervezéséig profitot eredményező minőségi szolgáltatást nyújtsunk
-hogy Megbízóink munkánk eredményeként üzleti sikereket realizáljanak

Előnyök a Megbízó számára:

-A Megrendelő komplex szolgáltatást kap.
-Az „5M” Kft munkatársai a Megbízó munkáját megismerve együtt élnek a cég marketingfeladataival, így közösen gondolkodva a tökéletes megoldáson dolgozhatnak.
-Az „5M” Kft által képviselt cégek számos esetben bizonyították minőségi munkájukat, eredményeiket és a nyújtott minőséggel arányban álló vállalási díjuk értékét.
-A Megbízó mentesül az egyes cégek hosszadalmas versenyeztetési eljárásától, így a felgyorsult piaci versenyben gyorsabban, költségtakarékosabban ér el eredményt.
-A marketing egyes területeit (pl. piackutatás, arculattervezés, marketingstratégia kidolgozása, promóciók megszervezése, promóciós anyagok kivitelezése stb.) egységes, összeszokott csapat végzi egymás munkájára alapozva, ami gyorsabb, nagyobb eredményt biztosít.

Szolgáltatásunkat ajánljuk:

-Piacvezető nagyvállalatoknak, akik a leggyorsabban kívánnak reagálni a piaci változásokra, munkájukhoz profi cégek bedolgozását igénylik.
-Kis- és középvállalatoknak, melyek felismerték a piaci versenyben a marketingmunka szükségességét, de saját apparátusukban nem alkalmaznak tapasztalt marketingszakembereket.
-Magánvállalkozóknak, akik szeretnék saját tevékenységük nyereségtermelő képességét növelni, szeretnének a piaci versenyben talpon maradni.
-Mindenkinek, aki munkája során igényli a tapasztalatot és szaktudást és élvezettel, a profizmus magabiztos érzésével kíván dolgozni.

Mottónk:

Az üzletek nem cégek, hanem emberek között kötődnek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: