Imedia Kft.
Város: 1027. Budapest
Utca: Frankel Leó út 18. 6988
Telefon: 06 1 315-1704
Fax: 06 1 315-1705
Mobil:
GPS: 47.514  - 19.0375
Weblap: www.imedia.hu
E-mail: office@imedia.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
Bemutatkozás:

Az IMEDIA Kft. 5 éve szolgálja ki előfizetőit a magyar írott és elektronikus sajtóban megjelenő hírekkel. Cégünk a legkorszerűbb technológiával végzett, magas színvonalú médiafigyelő szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Folyamatosan szemlézzük a Magyarországon megjelenő újságokat, az országos rádió- és televízió-adók műsorait és az Interneten megjelent híreket.

Az IMEDIA az egyetlen médiafigyelő Magyarországon, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján aktuális információkkal szolgálja ki ügyfeleit. Munkánk során a legújabb technikai eszközöket, megoldásokat alkalmazzuk annak érdekében, hogy ügyfeleink minél előbb hozzájussanak a kívánt híranyaghoz. Folyamatos fejlesztéseinknek és hatékonyságunknak köszönhetően szolgáltatásainkat versenyképes áron nyújtjuk megrendelőinknek.

Ha szolgáltatásunkkal vagy cégünkkel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, készséggel állunk rendelkezésére.

Szolgáltatások
Az újságfigyelés során híreket és hirdetéseket figyelünk megrendelőink igényei alapján a belföldi lapokból és az on-line lapokból, illetve kérésre a hírek visszakeresését is vállaljuk. Szemlénk során az országos és regionális napilapokat, hetilapokat, magazinokat, időszaki kiadványokat és az on-line lapokat figyeljük. Az ügyfeleink igényeinek megfelelően kiválasztott cikkekből tartalmi összefoglalókat készítünk és szemlénk eredményét, amely tartalmazza a cikkek összefoglalóját, illetve igény szerint egyes cikkek teljes terjedelmű átvételét is, e-mailben 7:30-ig elküldjük ügyfeleinknek. A regionális napilapokban megjelent híranyagokat egyszerre küldjük az országos napilapok híranyagaival.

Az elektronikus média figyelése során a nap 24 órájában folyamatosan felvételt készítünk az országos rádió- és televízió-adók műsorairól. Az általunk figyelt csatornák között van a Kossuth Rádió, az Info Rádió, a Gazdasági Rádió, a Klub Rádió, a Budapest Rádió, a Rádió Café, a Petőfi Rádió, a Danubius Rádió, a Juventus Rádió és a Sláger Rádió, illetve a TV2, az RTL Klub, az MTV, az M2, a Duna TV, Magyar ATV, HírTV és a Budapest TV. A figyelt csatornák köre kérés alapján tovább is bővíthető. Az ügyfeleink igényei alapján kiválasztott, ezeken a csatornákon elhangzott híradásokból, magazinokból tartalmi összefoglalókat készítünk és szemlénk eredményét, amely tartalmazza az előző nap 23:00-ig elhangzott műsorok tartalmi összefoglalóját, illetve igény szerint egyes műsorok teljes terjedelmű átvételét is, e-mailben a következő nap 7:30-ig juttatjuk el ügyfeleinknek az országos és regionális napilapok híranyagaival együtt.

Az on-line média figyelése során a nap 24 órájában figyeljük az Interneten megjelent híreket. Automatikus on-line keresőrendszerünk az Önök által kiválasztott kulcsszavak alapján keres az általunk figyelt Internetes weboldalakon megjelent hírek között. Az ügyfeleink igényei szerint kiválasztott hírekből tartalmi összefoglalókat készítünk és szemlénk eredményét, amely igény szerint tartalmazza egyes hírek teljes terjedelmű átvételét is, a következő nap 7:30-ig e-mailben eljuttatjuk ügyfeleinknek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: