Eurometál Product Kft.
Város: 2030. Érd
Utca: Szövő u. 25. 691
Telefon: 06 23 372-878
Fax: 06 23 520-478
Mobil: 06 30 279-0898
GPS:  -
Weblap: www.eurometal.hu
E-mail: eurometal.product.kft@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - acéláruk
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
Bemutatkozás:

Bemutatkozás

Az Eurometal-Product Kft a Hideg 96 Bt profilját és termékeit átvéve már több mint egy évtizede gyárt hidraulika csatlakozókat és egyéb szerelvényeket. Összességében véve több mint egy évtizedes szakmai tapasztalat és gyakorlat fekszik az így átalakult vállalkozás mögött. Az Eurometal-Product Kft megalakulása után folyamatosan növekvő kapacitással és termékkínálattal próbálja a hazai hidraulikai csatlakozók iránti folyamatosan bővülő keresletet kielégíteni.

Műhelyünk Érden található közel a fővároshoz. Az üzem jó földrajzi adottságokkal rendelkezik, elérhető a 6-os főút érdi bevezető szakaszáról és az M7-es érdi leágazásáról.

Műhelyünk 500 négyzetméteres, a termelés egy és több orsós autómata esztergákon folyik. Termékkínálatunk a hidraulika csatlakozók széles skáláját fedi le. 2003-tól tovább bővítettük termékkínálatunkat, ennek eredményeként a különböző típusú közcsavarokból is egyre bővülő kínálattal állunk szíves vevőink rendelkezésére. Mindemellett vállalunk minden nemű hasonló profilba tartozó termékek egyedi és sorozatgyártását

Fő tevékenységeink:

  • hidraulika csatlakozók gyártása és forgalmazása,
  • forgácsolt, elsősorban esztergált és mart alkatrészek előállítása,
  • közcsavargyártás,
  • bármilyen hasonló profilú termékek sorozatgyártása,
  • egyedi forgácsolást igénylő termékek gyártása.


Vállalatunk alapértéke, hogy a vevői igények maximális kielégítése mellett mi is hozzájárulhassunk az Ön üzleti sikeréhez hiszen partnereink sikerei a mi sikereink is egyben.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: