Magánbankár Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Város: 1027. Budapest
Utca: Kapás utca 11-15. 6906
Telefon: 06 1 202-1470
Fax: 06 1 202-1471
Mobil:
GPS: 47.5084  - 19.0328
Weblap: www.maganbankar.hu
E-mail: maganbankar@maganbankar.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - pénzügyi szolgáltatás
Bemutatkozás:

2-től 20 milliárd Ft-os éves árbevételű magyar cégeknek és tulajdonosaiknak nyújtunk tőkebevonási és cégértékesítési szolgáltatásokat. Befektetői kapcsolataink 24 európai országra terjednek ki.

A Magánbankárt 2002 szeptemberében családi vállalkozásként alapítottuk feleségemmel, Teodórával. Korábban mindketten évekig nemzetközi tanácsadó cégeknél és bankoknál dolgoztunk. De itt, finanszírozási és tanácsadási szolgáltatásainkat szinte csak multi-, állami és tőzsdei cégek számára nyújthattuk. Cégünk küldetése, hogy a nemzetközi bankok és tanácsadók szolgáltatásait független magyar vállalkozások számára is elérhetővé tegyük.

Ügyfeleink nemzetközi kiszolgálása érdekében 2003 végén megalapítottuk a Közép-Kelet Európai Cégfúziós és Felvásárlási Hálózatot. Hálózatunk egy év alatt 10 országban megjelenve Közép-Kelet Európa vezető fúziós tanácsadó hálózatává bővült.

2005 elején a MACEE stratégiai szövetségre lépett Nyugat Európa legnagyobb tanácsadói hálózatával, a Fúziós Tanácsadók Nemzetközi Szövetségével. A MACEE-IMAP szövetséggel megbízóink, immár 24 európai ország befektetőit érhetik el.

Ha Ön egy milliárdos árbevételű magyar cég tulajdonosaként, cége fejlesztéséhez tőkét kíván bevonni, vagy értékesíteni szeretné vállalkozását, akkor szeretettel látjuk Önt egy ingyenes, bizalmas és elkötelezettség nélküli beszélgetésre. Kérem, hívja irodánkat egy személyes időpont egyeztetés céljából.

Szolgáltatásaink:

  • Cégeladás
  • Magántőke bevonás
  • MFB tőkebevonás
  • Tőzsdérevitel
  • Cégértékelés
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: