AREX fm Ingatlanhasznosító Kft.
Város: 1027. Budapest
Utca: Csalogány utca 23-33. 6857
Telefon: 06 1 325-2640
Fax: 06 1 325-2644
Mobil:
GPS: 47.5078  - 19.0341
Weblap: www.arexfm.hu
E-mail: arexfm@arexfm.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ingatlan - beruházás, ingatlanfejlesztés
        *  Ingatlan - eladó, kiadó irodák
Bemutatkozás:

Nagyon sok kereskedelemmel, termeléssel, szolgáltatással, pénzügyekkel foglalkozó gazdasági társaság nem kíván saját maga ingatlangazdálkodási kérdésekkel foglalkozni, ezért külsõ társasággal szerzõdik az ingatlangazdálkodási kérdések megoldása érdekében. A kiszerzõdésnek (outsourcing) nagyon sok oka lehet: a pénzügyi mutatók, a gyakran változó céglétszám, a tevékenység racionalizálása, stb.

Az ingatlanportfolióval kapcsolatos kiszervezett tevékenység jelentheti egy kereskedelmi cég telephelyének megtalálását, felépítését és üzemeltetését, azaz a telek akvizíciótól a mûködõ kereskedelmi egység ingatlanának üzemeltetéséig minden részfeladat ellátását.

Az AREX fm Ingatlanhasznosító Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a fentieket figyelembevéve a létesítménygazdálkodás területén magas szintû szolgáltatásokat nyújtson hazai és külföldi ügyfelei részére.

Az AREX fm Ingatlanhasznosító Kft. fõ tevékenységi körébe tartoznak az üzlethelyiségek, irodák, irodaházak, raktárak, telkek, lakások hasznosítása, üzemeltetése, az ingatlanokkal kapcsolatos beruházások menedzselése.

A honlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: