BioDigit Kft.
Város: 1144. Budapest
Utca: Kerepesi út 92. 6785
Telefon: 06 1 467-0764
Fax: 06 1 467-0764
Mobil:
GPS: 47.5042  - 19.1394
Weblap: www.biodigit.hu, www.lapoda.hu
E-mail: office@biodigit.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - kutatás, fejlesztés
Bemutatkozás:
Cégünk 1994-ben alakult, ipari- és orvosi elektronika fejlesztésére és gyártására. Jelenleg is a gyártmányfejlesztés a legerősebb tevékenységi körünk. A folyamat-vezérléssel kapcsolatos munkáinkban komoly referenciákkal rendelkezünk. 1998-ban a Nemzeti Múzeum felkérésére multimédiás informatikai pultokat kezdtünk fejleszteni. Azonban a feladat sokkal összetettebb volt annál, hogy az akkor piacon fellelhető multimédia-szerkesztőkkel megoldható lehetett volna. A kényszer egy saját multimédia szerkesztő kifejlesztését indította el, ez lett a LAPODA multimédia rendszer.
Ipari- és járműelektronika
Az ipari-elektronika területen több nagy hűtőház klímarendszer-vezérlője és a BKV Metro komplex állomás-felügyeleti rendszere bizonyítja mérnökeink szaktudását. 1998 óta folyamatos beszállítói vagyunk az Ikarus Egyedi Autóbuszgyárnak. Jelenleg logisztikai alkalmazásra GPS felügyeleti rendszert fejlesztünk. A rendszer rögzíti a jármű mozgását és a menet közben bekövetkezett eseményeket.
Orvosi- és Laborelektronika
Egy nagyfrekvenciás sebészeti kés és egy hűthető-fűthető laboratóriumi termosztát után jelenleg a vakok számára fejlesztünk készülékeket. Elkészült egy mechanikus geometriai szerkesztést segítő rajzoló készülék, Braille billentyűzet a beszélő Braille jegyzetelő és a Braille személyi nyomtató.
Multimédia
A LAPODA multimédia eszköz fejlesztése folyamán több multimédia informatikai pult és CD-ROM fejlesztése is megtörtént. A LAPODA szerkesztő mellett elkészült egy távoktatási keretrendszer, a LAPODA EDUCATION, mely a szakképzésben és felnőttoktatásban is áttörést jelent. Egyszerre tudjuk megvalósítani on-line és az off-line oktatást. A multimédia rendszer elterjesztéséhez és támogatásához kiépítettük a teljes országot lefedő regionális hálózatot. A Lapoda rendszer számos paraméterét tekintve egyedülálló, s ezt a nagy bel- és külföldi érdeklődés is bizonyítja.
Távoktatás
A LAPODA EDUCATION rendszerre alapozva távoktatási kurzusokat szervezünk háziorvosoknak és pedagógusoknak. A Polgármesterek Akadémiája pedig az önkormányzatokban dolgozó tisztségviselők továbbképzését szolgálja. Tárgyalásokat folytatunk egyetemekkel és oktatási központokkal az újabb és újabb alkalmazási lehetőségek megteremtése érdekében. Folyamatosan indítjuk új modern tananyagok fejlesztését. Mindenkinek elérhetővé szeretnénk tenni a tanulás lehetőségét.
A BioDigit Kft. fejlesztései és széleskörű partnerkapcsolatai biztosítják a stabil és megbízható működést. A minőségpolitikánk fontos elemei a megrendelők, akiket a legjobb tudásunknak megfelelően szeretnénk szolgálni.
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: