K-Ép Stúdió
Város: 1149. Budapest
Utca: Angol u. 34. 6760
Telefon: 06 1 467-1156
Fax:
Mobil: 06 30 942-7157, 06 20 395-8142
GPS: 47.517  - 19.1131
Weblap: www.k-ep.hu
E-mail: kepstudio@gmail.com
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - mérnöki tevékenységek
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Cégünk az elmúlt 12 évben a mérnöki informatika területén tevékenykedett. Működését építészeti CAD rendszerek forgalmazásával kezdte, mely az évek során több más tevékenységgel egészült ki. A cég tanácsadói része 2000-ben új cégbe került átvitelre, és az ottani kollektíva jelentős piaci részesedést szerzett az ipari karbantartás és létesítménygazdálkodás informatikai rendszereinek bevezetésével.

A tulajdonosi kör döntése alapján a tanácsadó tevékenység egyrésze visszakerült a K-ÉP Stúdióhoz. Ennek megfelelően a cég üzletágai közül több folyamatosan jelen van, néhány pedig most kerül újraszervezésre.

Célok
Az alapítók célja, hogy a cég a régió élvonalbeli mérnöki tudását (üzemeltetési, karbantartási) integrálja, kiegészítse a legkorszerűbb IT megoldásokkal hatékony szervezeti rendjével kiemelten vonzó árakat nyújtson és ezzel a régió piacvezető és egyedi megoldás szállítójává váljék. 
A K-ÉP Stúdióa nemzetközi piacon versenyképes szolgáltatást kíván ajánlani partnereinek az alábbi módon és területeken:

Cég alapjai
Cég jövőbeni sikere azokon az oszlopokon nyugszik, amelyeket az előkészítés során központba állít.

Magas színtű kutatás-fejlesztés
Regionálisan kiterjedett kapcsolat rendszer kereskedelmi munkához
Nemzetközi színvonalú társ intézmények
Világos projekt rendszer, gyakorlatias megoldásokkal, megvalósítható minőségbiztosítással
Szükséges pénzügyi háttér megteremtése
Rugalmas szervezeti rend 

Működési rend

A K-ÉP Stúdió tevékenységét úgynevezett hálózatos elven szándékozik folytatni, felhasználva a legkorszerűbb IT és mendzsment technikákat, illetve szervezti működési elveket. A hálózat tagjai egyfelől a projekt managerek, akik régió-szerte végzik munkájukat, és a korszerű IT megoldásokat kihasználva virtuálisan vannak csak jelen az "irodában".  Az ő feladatuk lesz a helyi információk összegyűjtése és a területükön megvalósuló projektek kezelése.

A szervezet másik oldalát az a know-how hálózat képezi, amelyet a régióban fellelhető egyetemi, IT és egyéb mérnöki tudások összessége alkot, és a szinergia elve alapján, összeillesztve a megfelelő "puzzle" elemeket, egy új, magasabb minőségű, sokszor a világon egyedülálló szolgáltatássá

A hálózat ezen része is él a modern informatika kínálta lehetőségekkel. A team legtöbbször virtuálisan dolgozik együtt, és csak a szükséges esetekben ül a tárgyalóasztal mellé. Ez a rugalmas rendszer alkalmas arra, hogy mindig a legjobbat, a legversenyképesebb árakon tudunk ajánlani partnereinknek.

A szervezet gerincét pedig az a minimális törzskar jelenti, amely elősegíti a két fél kommunikációját, biztosítja az adminisztrációs, illetve  informatikai háttéret.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: