Géniusz Trade Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Lapatári u. 1. 6748
Telefon: 06 34 309-543, 06 34 309-571
Fax: 06 34 309-543, 06 34 309-571
Mobil: 06 70 368-4640
GPS: 47.593  - 18.3805
Weblap: www.geniusztrade.hu
E-mail: info@geniusztrade.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Jármű - szervizek
Bemutatkozás:

Cégünk tehergépjárművek szervízelésével és alkatrészellátásával foglalkozik, de igény szerint megoldunk bármilyen egyéb, járművekkel kapcsolatos problémát is, akár személyautókkal kapcsolatban is.

Társaságunk 2000 óta tevékenykedik ebben a körben. Előéletünkként a Környei Mezőgazdasági Kombinát gépjárműparkjának üzemben tartása volt mindennapos feladatunk, így elmondható, hogy bár nem jogutódlással, de több évtizedes gyakorlatot folytatunk gépjárművek javítása terén.

A korábbi időszakot nosztalgiával felidézők is tudják, hogy a fuvarozás terén Rába, IFA, Kamaz, Liaz, Tatra és ehhez hasonló típusok uralták az utakat, és bizony a műhelyeket is... Természetesen ezeknek is megvolt az előnyük és a hátrányuk ugyanúgy.

Aztán elért a változás szele Magyarországra is, eltűntek a határok, és beáramlott kishazánkba a mindent elsöprő "fejlett nyugati tőke". Ennek köszönhetően viszonylag gyorsan átvették a fenti márkák elől majd a teljes nyomtávot a Scania-k, MAN-ek, Mercedes-ek, Volvo-k, DAF-ok, Iveco-k.

Mindezek során a Kombinát is megszűnt, saját céget alapítottunk, mely a változásokat követve javítás és alkatrészellátás terén szintén átnyergelt az újabb típusokra. Természetesen a régi iskola is megmaradt, mivel ma már a legrégebbi "keleti" típusra is van olyan szintű alkatrészellátás, mint bármelyik német, olasz vagy skandináv típusokra. Így cégünk teljes körű alkatrészellátást és -javítást tud vállalni bármilyen ma Magyarországon Forgalmi engedéllyel rendelkező típusra.

Az idő előrehaladtával megrendelőink új igényeket támasztottak velünk szemben, és ezekhez alkalmazkodva kiépítettük fékhatásmérő-állásunkat, és kialakítottunk Tatabánya és Környe vonzáskörzetén belül a kapcsolatainkat a műszaki vizsgát lebonyolító állomásunkat, minek köszönhetően adatlapos, motorcserés, mutatványos, méhész- és nemzetközi forgalomra szánt járműveket is levizsgáztatunk. Zöldkártyát egyelőre még nem készítünk környei műhelyünkben, de következő fejlesztési lépésként a Tatabányai alkatrészbolt megnyitása után ezt valósítjuk meg!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: