Frank Computer Számítástechnikai Szaküzlet és Szervíz
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Dózsakert u. 48. 6738
Telefon: 06 34 511-852
Fax: 06 34 511-853
Mobil:
GPS: 47.5822  - 18.3906
Weblap: www.frankcomp.hu
E-mail: uzlet@frankcomp.hu
Tevékenységi körök:
        *  Elektronika - számítástechnikai cikkek
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Frank Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2000. októberében alakult. A cég fő profilját számítógépek összeállítása, egyéb kiegészítők, szoftverek és kellékanyagok kiskereskedelmi forgalmazása és szervizelése képzi. Kitűzött céljai közt szerepel, hogy a FRANK név a minőséget, a vevőközpontúságot jelentse mindenki számára. 
A kapcsolattartás az ügyfelekkel ne a vásárlásig tartson, hanem a vásárlással kezdődjön el. Nagyon fontosnak tartjuk, a személyes kapcsolatokat, hiszen meglévő ügyfélkörünk is nagyrészt ajánlások révén alakult ki. A cég jelenleg is ezt a célt követi, és bővíti ki azzal, hogy minél jobban megismerje, és kielégítse ügyfelei igényeit.     

2001. áprilisban egy igényesebb helyre költöztünk. A lakossági ügyfelek mellett egyre nagyobb számban jelentek meg az üzleti ügyfelek igényei is. Partneri kapcsolatainkat egyre tökéletesítve több nagyvállalatnak lettünk folyamatos beszállítói. Teljeskörű informatikai rendszereket, hálózatokat építettünk ki, amelyeket a mai napig is üzemeltetünk, karbantartunk.
 
Az egyre növekvő lakossági és üzleti ügyfeleink igényeinek még színvonalasabb kielégítése érdekében 2003. első félévében a szervizünk kapacitását kibővítettük. Napjainkban az információs technológia hihetetlen gyorsasággal változik. A Frank Computer ezekhez a változásokhoz kínál, stabil megbízható és ügyfélközpontú hátteret. 
2004. év végére megszereztük az ISO9001-es minősítést és egyidejűleg elindítottuk webáruházunkat is, a vevőink teljeskörű kiszolgálása érdekében. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani ügyfeleinknek, akik eddig megtiszteltek bizalmukkal.

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9-17.30-ig és
Szombat: 9-13 óráig

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: