Fisch Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Kossuth L. út 55. 6698
Telefon: 06 34 312-496, 06 34 337-142
Fax: 06 34 510-496
Mobil:
GPS: 47.5727  - 18.3871
Weblap: www.fisch.hu
E-mail: contact@fisch.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állat, növény - állat - kereskedelem
        *  Egyéb - hobbi
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Sport - egyéb
Bemutatkozás:

„Ezer év a szakmában” – halljuk mindennapjainkban azoktól, akik rátermettségüket, szakmai hozzáértésüket bizonygatják a hozzá nem értők előtt. A mára közhellyé vált mondást a tatabányai cég példájából kiindulva akár módosíthatnánk is: TÍZ év a szakmában!

A FISCH KFT. nem a laikusok, hanem az igenis hozzáértő, igényes horgászok előtt bizonyít ma is – nap mint nap – ahogy tette ezt eddig is. Ennek köszönheti, hogy 2004-ben fennállásának 10 esztendős jubileumához érkezett. A cég a kezdetekkor, 1994-ben csak kiskereskedelemmel és haltenyésztéssel foglalkozott, melyet hamarosan felváltott a nagykereskedelem. Jó döntésnek bizonyult az a frigy, melyet szintén egy családi vállalkozással, Európa egyik legnevesebb gyártójával az ausztriai Rössler GmbH-val kötött a FISCH KFT. amely ma is erős kötelékként él. Bár az ara, a Rössler éppen idén ünnepli 90. születésnapját, a korkülönbség nem zavarja a párt. A majdnem egy évszázados osztrák tapasztalat Tatabányán is kamatozik.

A horgászcikkek értékesítésének egyik legfőbb jellemzője a szezonalitás. Ezt persze nemcsak a horgászok, tudják.  Így kezdődött a kutatás az újabb és újabb márkák után. A munka és a bizonyított teljesítmény eredményeként a FISCH KFT. ma már a Rapala vállalat csoport kizárólagos képviseleteként lehet jelen a piacon. A folyamatos fejlődésének köszönhetően a FISCH KFT. 10. születésnapján azt is elmondhatja, hogy  ő birtokolja az Európai élmezőnybe tartozó Storm, VMC, Haus of Hardy, Dinsmoris és Laserfish gyártó cégek kizárólagos magyarországi forgalmazói jogát.

Az évek során nemcsak fejlődött, új stratégiai célokat is megfogalmazott a társaság, hiszen miért is hagyta volna veszni akvarisztikai tapasztalatait, melyet az öreg kontinens legnevesebb gyártói is elismernek. Bizonyíték erre, hogy szintén kizárólagos joggal képviselik Európa azon híres gyártóit, melyek 3 év garanciát adnak műszaki termékeikre! (Tetra, Werke, Eheim, Jager, Mp. Akvarisztik)

A FISCH KFT. kiemelkedően jó hírének terjedését Magyarország határai sem állíthatták meg. A külföldi szakma pozitív visszhangjának eredményeként 20 országba exportálnak a magyar gyártók termékeiből. Ezek mellől természetesen nem hiányoznak azok a cikkek sem, melyeket a cég saját maga állít el ő.

A FISCH KFT. amúgy is kedvez ő listaárából a viszonteladók további extra kedvezményekben részesülhetnek, amely akár a 10–20–30 %-ot is elérheti! Bár a FISCH KFT.-nek az ország egész területén megtalálhatóak viszonteladói, a kiskereskedők tevékenységét túraautók segítik, melyekkel még közelebb juthatnak a forgalmazott termékekhez.

A FISCH KFT. első saját központi telephelye 1998-ban épült Tatabánya központi részén. Az akkor 3 szinten, 150 m2-en felépített telephely idén tovább bővül egy új, szintén 3 szintes, szintenként 300 m2-es raktárral, irodával.

A fejlődés természetesen eléri Budapestet is. A jelenlegi fővárosi Helsinki út74–75. szám alatti telephelyen megnövelt eladótérben, így még nagyobb választékban kínálja magát. A 10 éves jubileumi esztendőben az Illatos út 7–9. szám alatt 250 m2-es új telephellyel bővül a hálózat, ahol a legkelendőbb hazai gyártású cikkek mellett a közvetlen távol-keleti beszerzéseket is megtalálhatja a vásárló. Így ma már összesen 1750 m2-es telephelyeink óriási árubőséggel várják kereskedelmi partnereinket. Vegyen részt Ön is a sikersztori folytatásában! Várjuk új kereskedelmi partnereink jelentkezését, hogy részükre kiemelkedő profitot biztosíthassunk termékeinkkel.

A 2004-ben az utóbbi 3 év eredményei alapján a Fisch kft elnyerte a 2004 minősített vállalkozása címet!

Önnek is köszönjük a bizalmat cégünk és termékeink iránt!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: