Eural Kft.
Város: 2801. Tatabánya
Utca: Alugyári u. 1. 6695
Telefon: 06 34 317-217
Fax: 06 34 311-958
Mobil:
GPS: 47.5612  - 18.4343
Weblap: www.pansoinco.com
E-mail: eural@euralkft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - újrahasznosítás, feldolgozás
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

Az Eural Kft. székhelye Tatabányán, Magyarországon van, stratégiai helyzetben az M1 autópálya és a vasúthálózat között, egyenlő távolságra Budapesttől és Bécstől. (Lásd a térképet!)
Az Eural Kft. első lépése egy gyárterület és a hozzátartozó hengersor megvásárlása volt, amely részét képezte az első privatizációs csomagnak Magyarországon.
Az üzem és a környező infrastruktúra modern, nemzetközi normák szerinti átszervezése után, az Eural Kft. nőtt és fejlődött, egyre nagyobb piaci részesedést nyert, és elismertté vált a magyar piacon. Hamarosan meghatározó tényezővé vált alumínium ötvözött tömb és huzalgyártásban Közép-Európában.
Az elsődleges és másodlagos ötvözött tömb gyártásának kifejlesztése 1996-ban kezdődött, ezzel elsősorban az autóipart célozta meg. Az Eural modern technológiákkal megvalósuló beruházásainak jelentős hányada koncentrálódott erre a szektorra, ily módon téve eleget e piac minőségi követelményeinek és szem előtt tartván az EU szigorú környezetvédelmi előírásait. Az eredményeket az ISO 9001 és az ISO 14001 tanúsítványok is igazolják.
Tiszta és következetes beruházási és fejlesztési stratégiával a vállalat képes volt betörni és részesedést szerezni Európa egyik legkeményebb piacán.
Ma, az Eural Kft. jelentős beszállítója a vaskohászati iparnak, valamint az autóipar beszállítói hálózatának is fontos szereplője. A kezdeti 4000 tonnás éves kapacitásról indulva a vállalat mára elérte az évi 50.000 tonnás termelést.

Szolgáltatások

Vállalatunk szakmailag jól képzett munkaerővel rendelkezik, akik minőségbiztosítási rendszerünkkel együtt garantálják a hibátlan (első osztályú) minőséget.

Raktárainkban az alapanyag-ellátás mindig folyamatosan biztosított.
Vevőink kérésére 1-2 szállítmányt előre is le tudunk gyártani, így a rendelt anyag raktáron tárolható azonnali lehívásra.
Vállalunk partnereink saját alapanyagából történő hulladékfeldolgozást is garantált hozammal.
Folyékony alumínium szállítás közúton 4,5 tonnás tégelyekben.
Ügyfeleink részére biztosítjuk a vevői audit lehetőségét.
Reklamációk gyors és hatékony kezelése.
Műszaki tanácsadás partnereink részére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: