HeptaVéd Vagyonvédelmi Kft.
Város: 1074. Budapest
Utca: Rákóczi út 74-76. III/1. 6692
Telefon: 06 1 343-3763, 06 1 343-2629
Fax: 06-1/343-39-78
Mobil:
GPS: 47.4984  - 19.0747
Weblap: www.heptaved.hu
E-mail: heptaved@heptaved.h
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épületgépészet
        *  Föld, kert, telek - kert és parkrendezés
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - tisztítás, takarítás
Bemutatkozás:

Cégünket 1998-ban alapítottuk azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy új, intelligens, ügyfél-centrikus és minőségi szolgáltatást hozzunk létre. A tevékenységünk folytatása során olyan jellegű megbízásokat kaptunk, mely megkövetelte, hogy 2004. év végétől Kft. keretein belül folytassuk szakmai feladataink végrehajtását. Cégünk alapítói a mai napig változatlanul tulajdonosai vállalkozásunknak.

Vezető beosztásban lévő munkatársaink a biztonságvédelmi szakmákban eltöltött hosszú évek alatt a vagyonvédelem valamennyi szegmensét érintették, és az itt szerzett tapasztalatok révén kamatoztatják tudásukat, a legmagasabb színvonalú szakmai munka elérése érdekében.
Vállalkozásunk ereje a cég múltjában, a 8 éve sikeres működésében és a munkatársak nagy szakmai tapasztalatában rejlik, amely több mint 10 évre tekint vissza a vagyonvédelem és az ehhez kapcsolódó, szolgáltatások területén:

- élőerős őrzés-védelem
- elektronikus védelmi rendszerek (riasztók, mozgásérzékelők, stb.)
- megfigyelőrendszerek (zártláncú videó rendszerek)
- elektronikus ki- és beléptető rendszerek
- telefonközpontok
- stb.

Az évek során kidolgoztunk egy rugalmas biztonságtechnikai stratégiát, amellyel a védendő objektumokat sikeresen, és nagy biztonsági hatásfokkal tudjuk védeni. Természetesen az objektum vagyonvédelmi átvilágítását követően a kidolgozott biztonságtechnikai stratégiát az adott objektumhoz igazítjuk.

Munkáink során törekszünk a megelőzésre, a bűncselekmények kialakulásának lehetőségeinek lecsökkentésére, a védett területekre tiltott tárgyak, eszközök, nem kívánatos személyek bejutásának hatékony megakadályozásával, figyelembe véve és alkalmazkodva a védendő objektum technológiai folyamataihoz, és az érvényben lévő jogszabályokhoz. Megbízóinknak illetve üzletpolitikánknak köszönhetően a múlt évben cégünk bruttó forgalma, meghaladta a 145 millió forintot.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: