Deltop Rács és Fémszerkezet Gyártó Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Fürdő u. 55. 6675
Telefon: 06 34 316-326, 06 34 317-635
Fax: 06 34 316-326, 06 34 317-635
Mobil:
GPS: 47.5702  - 18.376
Weblap: www.deltopracs.hu
E-mail: deltop@deltopracskft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

1991-ben alakult cégünk gyártási és kereskedelmi tevékenységét nagyrészt a fémmegmunkálással előállított termékek határozzák meg.
Gyártási lehetőségeink között kiemelkedik a korszerű színvonalon kiépített ponthegesztési kapacitás, melyre ráépül meghatározó termékválasztékunk.

Ezek nagy része a kisállattartás eszközei közé tartozik, de az üzletberendezések is a ponthegesztett hálók felhasználásán alapulnak, huzalból készült síkrácsok az ipar különböző területein felhasználhatók.
Szakembereink a megszűnt Delta Ipari Szövetkezetnél a termékek kialakításában és gyártásában szerzett gyakorlati tapasztalataikat hasznosítják tovább a DELTOP Kft-ben.
 
Termékeink választéka lehetővé teszi, hogy a gazdák a kisállattartó eszközök közül a megfelelőt tudják kiválasztani, nagyüzemi és kisüzemi (háztáji) szinten egyaránt. Tojástermelés céljára három és négyszintes változatokban gyártunk ketreceket, melyek a helyi adottságok és követelmények figyelembevételével a helyszínen szerelhetők össze. A ketrecek állományának kiszolgálása kézi, vagy gépi úton megoldott, kis munkaerő-ráfordítással. Cégünk brojlercsirke etetéshez, itatáshoz továbbra is gyártja és forgalmazza a jól bevált csigás takarmánykiosztó berendezést és a hozzá tartozó körtányéros itatórendszert. Az itatók egyedileg és alkatrészeiben is megvásárolhatók.

A nyúltartás követelményeit elégíti ki a modul rendszerű nyúlketrec, mely egységcsomagokban kerül forgalmazásra.
Az egységcsomagok tartalmazzák azokat az alkatrészeket, melyekből az igényeknek megfelelő szintekkel és hosszúságokkal a ketrecsorok kialakíthatók. Helyi összeállításuk semmiféle szakértelmet nem igényel.
 
Száraztakarmányra kialakított sertés önetetőink igen elterjedt az állattartók körében, mivel kicsi a takarmányveszteség és könnyen kezelhetőek.
Az etetők feltöltése kiosztó kocsival, vagy csigás takarmányszállító berendezéssel egyaránt történhet.
 
Cégünk folytatja a volt Delta Ipari Szövetkezet által korábban gyártott és forgalmazott berendezéseihez szükséges pótalkatrészek árusítását is.
Gyártmányaink közül figyelmet érdemelnek az üzletberendezések, melyekhez hozzátartoznak a különböző polcrendszerek, pultok, árutárolók-kínálók és egyéb kiegészítő felszerelések. Ezek gazdag színválasztékban, esztétikus bevonatrendszerrel készülnek a vevő igényeinek megfelelően.

A boltberendezéssel kapcsolatban cégünk tervezéssel és szaktanácsadással is segíti vevőkörét.
Tatabányai 3000 m2-es telephelyünkön nemcsak gyártás, hanem a termékek közvetlen eladása is folyik.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: