Vet-Med-Labor Bt.
Város: 1143. Budapest
Utca: Stefánia út 61. 6652
Telefon: 06 1 422-0944
Fax: 06 1 422-0944
Mobil:
GPS: 47.506  - 19.0976
Weblap: www.vetmedlabor.hu
E-mail: info@vetmedlabor.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állat, növény - állat - egészség
        *  Szolgáltatás - kutatás, fejlesztés
Bemutatkozás:

Cégünk 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy megfelelõ laboratóriumi hátteret biztosítson a színvonalas állatgyógyászathoz.

Laboratóriumunk Budapest mértani középpontjához közel, a XIV. kerületi Stefánia úton található, így gépjármûvel (parkolóhely a nap bármely idõszakában rendelkezésre áll) és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthetõ. A folyamatos ellátás érdekében minden nap nyitva tartunk.

A vizsgálati anyagok laboratóriumba való eljuttatására cégünk többféle módot kínál. Vagy személyesen, vagy valamelyik, a célnak megfelelõ szolgáltatásunk segítségével (Körjárat, Sürgõsségi mintaszállítás, stb.), vagy postai úton lehet a levett mintákat behozni, illetve beküldeni. Személyes behozatal esetén az eredményközlés a helyszínen megvárható.

A laboratóriumba érkezett mintákat klinikai kémiai (Hitachi 704; Cobas Mira PLUS) és hematológiai (Sysmex E-4000; Sysmex K-4500) automatákkal dolgozzuk fel. Az adatokat speciális számítógépes rendszer gyûjti és rendszerezi, amely az eredményeket azonnal FAXon vagy e-mailen közli. Amennyiben e kettõ közül egyik sem áll rendelkezésre, telefonon értesítjük. Az eredményekrõl minden esetben írásos tájékoztatót is küldünk

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: