Minőségi Csapágy Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Szelim u. 134/B 6594
Telefon: 06 34 310-863, 06 34 510-338
Fax: 06 34 310-863, 06 34 510-338
Mobil:
GPS: 47.5705  - 18.3986
Weblap: www.minosegicsapagy.com
E-mail: tatabanya@minosegicsapagy.com
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - szerszám, alkatrész
        *  Kereskedelem - szerszám, alkatrész
Bemutatkozás:

Minőségi Csapágy Kft. 40 éves családi hagyomány alapján közel 10 éve alakult.

Tulajdonosai magyarországi magánszemélyek. Fő tevékenységként FAG és INA csapágyak márkaképviseletére szerveződve 25 fővel dolgozunk az ország 4 településén, öt telephellyel, továbbá leányvállalatokat üzemeltetünk Erdély területén.

Filozófiánk és üzletpolitikánk "egy megállós" kiszolgálóegységek működtetése, melyek önálló szervezteti egységként képesek ügyfeleink karbantartási és segédanyag igényeit azonos helyen kielégíteni. Tevékenységünk a karbantartási anyagok kereskedelme mellett kiegészül szervízszolgáltatásokkal, mérnöktanácsadással, szakmai képzésekkel és az üzleti kommunikáció folyamatos fejlesztésével.

Cégünk profilja

Vállalatunk elsősorban az FAG-INA konszern csapágyainak értékesítésére szerveződött. Az elmúlt tíz év szakmai tapasztalataira alapozott folyamatos befektetéseink szélesítették palettánkat. Minősített beszállítóinkon keresztül szinte az összes csapágymárka hozzáférhető nálunk a csúcsminőségtől a legalárendeltebb gyártmányokig.

Szerződött és kiemelt partnerei vagyunk a Loctite-nak (vegyi anyagok, ragasztók), a BP-nek (kenőanyagok) és a Belzer-Bahco csoportnak (felső kategóriás kéziszerszámok). Tömítéstechnikai anyagok, hegesztéstechnikai anyagok, ipari kerekek, láncok, ékszíjak, kötőelemek, azaz az ipari karbantartás számára nélkülözhetetlen alapanyagok és alkatrészek mind megtalálhatóak nálunk.

A Minőségi Csapágy Kft. a 10 szerződött magyarországi FAG-INA viszonteladók legnagyobbika, piaci részesedésünk a teljes értékesítés kb. 15%-át teszi ki.  Töretlen fejlődésünk oka a személyi és tárgyi fejlesztésekben rejlik, eredménye pedig sok száz folyamatosan kiszolgált belföldi és külföldi, termelő és szolgáltató vállalat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: